To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] [AUDIO] Jakie głośniki

Anonymous - 28-05-2008, 16:34
Temat postu: [MSS ALL] [AUDIO] Jakie głośniki
Witam. Chcę zmienić system audio w swoim Miśku. Chciałbym dowiedzieć się jakiej średnicy głośniki mogę wstawić w przednie drzwi a jakie do tyłu? Jeśli już coś takiego robiliście to proszę o informację na ten temat. Pozdrawiam
Anonymous - 29-05-2008, 18:57

przód 130 mm
tył 165mm

Anonymous - 22-06-2008, 11:03

Żeby uniknąć pomyłek, trzeba sprawdzić samemu. Ja z przodu miałem głośniki 150mm, a z tyłu 170mm.
Głośniki montowane są do drzwi za pomocą specjalnych dystanów (u mnie tak jest). Ciekaw jestem czy można kupić takie dystanse pod różne rozmiary głośników.

Bizi78 - 15-11-2010, 23:44

Witam.
Żeby nie tworzyć nowego wątku odświeżam stary.Chciałbym na wiosnę zmienić głośniki w drzwiach z 130mm na 165mm i poszukuję osoby posiadającej dystanse z mdf-u lub innego materiału do Space Stara sprzed liftu, oczywiście jeszcze nie przykręcone w celu skopiowania dokładnego kształtu na papier. Wiem, że takowe dystanse można kupić na allegro czy w sklepach internetowych, ale ponieważ lubię sobie czasem podłubać chciałbym takie dystanse wykonać samemu. Oczywiście mógłbym rozkręcić boczek ale ze względu na brak garażu, czasu i warunki atmosferyczne prośbę swoją kieruję do MM.