To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Przyczyny wypadków

Hornet - 02-06-2008, 14:47
Temat postu: Przyczyny wypadków
UWAGA !! Straszne

http://www.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk

siwek - 02-06-2008, 21:20

z tego co pamiętam juz gdzieś było zamieszczone i dyskusja na ten temat, mimo wszystko jesztem za puszczaniem takich "reklam" w tv
akbi - 03-06-2008, 09:00

siwek napisał/a:
mimo wszystko jesztem za puszczaniem takich "reklam" w tv

noo ... ja też ...jako reklama agencji reklamowej i grafików w niej pracujących ...super robota :) ...fantazja też na dość wysokim poziomie :D

siwek - 03-06-2008, 09:13

akbi napisał/a:
noo ... ja też ...jako reklama agencji reklamowej i grafików w niej pracujących ...super robota ...fantazja też na dość wysokim poziomie

ale zrobili to świetnie :)

wiem że to mało realne sytuacje ale np. ta od pasów jest jak najbardziej realna i możliwa w rzeczywistości
myśle że zdziałałby sporo dobrego taki filmik a nawet jak na 10 oglądających 1 zdejmie noge z gazu to juz bardzo dobry wynik

akbi - 03-06-2008, 09:44

siwek napisał/a:
ta od pasów jest jak najbardziej realna i możliwa w rzeczywistości

generalnie może zdarzyć się taka sytuacja przy nie zapiętych pasach ... ale chyba nie przy takich zderzeniach jakie były przedstawione w tym filmie

siwek napisał/a:
myśle że zdziałałby sporo dobrego taki filmik a nawet jak na 10 oglądających 1 zdejmie noge z gazu to juz bardzo dobry wynik

ale to nie ten kierunek ... to tak, jakbyś chorego na chorobę zakaźną tylko izolował od zdrowych jednostek ...trzeba leczyć ...czyli SZKOLIĆ, a nie ograniczać.

xor - 03-06-2008, 12:24

Jak najbardziej ten kierunek.

Niejeden - choć przez chwilę - będzie jeździł rozważniej, 2 razy pomyśli zanim będzie po wiejskich, krętych drogach hasał jak na torze.

Szkolenie to zupełnie odrębna, równoległa sprawa.