Forum ogólne - Przyczyny wypadków
Hornet - 02-06-2008, 14:47 Temat postu: Przyczyny wypadków UWAGA !! Straszne
http://www.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk
siwek - 02-06-2008, 21:20
z tego co pamiętam juz gdzieś było zamieszczone i dyskusja na ten temat, mimo wszystko jesztem za puszczaniem takich "reklam" w tv
akbi - 03-06-2008, 09:00
siwek napisał/a: | mimo wszystko jesztem za puszczaniem takich "reklam" w tv |
noo ... ja też ...jako reklama agencji reklamowej i grafików w niej pracujących ...super robota ...fantazja też na dość wysokim poziomie
siwek - 03-06-2008, 09:13
akbi napisał/a: | noo ... ja też ...jako reklama agencji reklamowej i grafików w niej pracujących ...super robota ...fantazja też na dość wysokim poziomie |
ale zrobili to świetnie
wiem że to mało realne sytuacje ale np. ta od pasów jest jak najbardziej realna i możliwa w rzeczywistości
myśle że zdziałałby sporo dobrego taki filmik a nawet jak na 10 oglądających 1 zdejmie noge z gazu to juz bardzo dobry wynik
akbi - 03-06-2008, 09:44
siwek napisał/a: | ta od pasów jest jak najbardziej realna i możliwa w rzeczywistości |
generalnie może zdarzyć się taka sytuacja przy nie zapiętych pasach ... ale chyba nie przy takich zderzeniach jakie były przedstawione w tym filmie
siwek napisał/a: | myśle że zdziałałby sporo dobrego taki filmik a nawet jak na 10 oglądających 1 zdejmie noge z gazu to juz bardzo dobry wynik |
ale to nie ten kierunek ... to tak, jakbyś chorego na chorobę zakaźną tylko izolował od zdrowych jednostek ...trzeba leczyć ...czyli SZKOLIĆ, a nie ograniczać.
xor - 03-06-2008, 12:24
Jak najbardziej ten kierunek.
Niejeden - choć przez chwilę - będzie jeździł rozważniej, 2 razy pomyśli zanim będzie po wiejskich, krętych drogach hasał jak na torze.
Szkolenie to zupełnie odrębna, równoległa sprawa.
|
|
|