To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - wypisuje sie z rodziny mitsubishi:(

Anonymous - 07-06-2008, 13:25
Temat postu: wypisuje sie z rodziny mitsubishi:(
witam,
niestety dokładnie tydzien temu moja cari zostala skasowana :-( !!!! nie z mojej winy :evil:
nieopłacalny jest jej remont, dlatego tez będe miał kupę części do sprzedania. silnik wciąż na chodzie tylko zerwało poduchę pod nim. wystrzelone są poduszki kierowcy i pasażera (bity przód) niestety tył też dostał od spodu z lewej strony. :cry:
Zanim zacznę sprzedawać ją na częsci chciałbym zapytać co zrobić z resztą wraku jak już nie bedzie się wiecej nadawala do sprzedaży?? jakie trzeba w urzędzie zalatwic sprawy bo policja zabrala mi dowód, chcialbym tez zrezygnować z ubezpieczenia ale kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac, nigdy nie mialem wczesniej do czynienia z tekim problemem.
jezeli ktoś z was bedzie potrzebowal jakichś częsci to walcie śmialo (zaraz po zalatwieniu spraw w urzędzie). :roll:
Jak sie z tym uporam to wrzucę foty i wypiszę co mam... mialem na wyposażeniu.

z góry dzieki za pomoc

nie wiem jak wrzucic fotke do postu ale tu jest link:
http://www.mitsubishi-gra...008_133556_cari po wypadku.jpg

stanik - 07-06-2008, 14:10

zanim wrzucisz zdjecie na serwer musisz jego nazwe zrobic bez spacji, bo tak to jest tak jak teraz, czyli link nie dziala bo ze spaciami nie wiadomo co zrobic...

Pozdrawiam

Anonymous - 07-06-2008, 14:18

najlepiej auto wytrjstruj,zrezygnować z ubezpieczenia nie musisz... idź tylko do placówki i powiedz że nie chcesz przedłużać umowy a z czasem sama wygaśnie i opłat żadnych nie będzie... będzie tak jakby auto było nie ubezpieczone..

Jest też inny sposób :) ... ale to wymaga koparki... ja tak sie pozbyłem Fiata 125p który do niczego się już nie nadawał za złomowanie powiedzieli mi 200zł ... po prostu poprosiłem ojca żeby go zakopał przy najbliższej okazji.Przyjechał... zabrał go łyżką zaciskową i wzócił na pake jakiemuś kolesiowi... a co on z nim zrobił to juz nie wiem :D

Ps.Jest pare części :D ... ja bym prosił o podnośnik ele szyby pasażera przód i ten schowek co jest pod radiem jak da rade... no i bęben lewy tył :) ... jak masz to daj znać co za ile :)

Grześku - 07-06-2008, 14:24

Przykra sprawa :(

pozwoliłem sobie poprawić link zamieszczony przez yetti768:

Anonymous - 07-06-2008, 14:48

o kurde ale masakra :/.. i jeszcze taki ładny kolor :/.. ehh no co zrobić..wypadki chodzą po ludziach.. mam nadzieje że wrócisz do rodziny misiomaniaków następnym wozidełkiem :) .
Anonymous - 07-06-2008, 15:12

A aluski na sprzedaz?
siwek - 07-06-2008, 16:05

współczuje, szkoda takiego pięknego autka... :(

ja bym chciał fajkocewki jeśli jeszcze masz, podłokietnik a dokładnie sama ta część ruchoma, tą "śrube" którą jest przykręcone koło zapasowe i na razie tyle.
napisz na PW ile by to kosztowało ok?

[ Dodano: 07-06-2008, 16:13 ]
i jeszcze ten sygnalizator drzwi otwartych bo w moim sie blaszka ułamała i nie działa :( od kierowcy

mlun - 07-06-2008, 16:35

A jak z kratkami od nawiewó u ciebie? Całe są czy połamane jak w większej części Carism:P?
laskadan - 07-06-2008, 17:03

zaslepki halogenów ( z dziura na halogen)
Morfi - 07-06-2008, 18:57

styczniki będą na sprzedaż ?? i co ze spryskiwaczem tylnej szyby?? jak co to rezerwuje
tdi1982 - 07-06-2008, 20:58

Ja chce fele!!!!
Anonymous - 07-06-2008, 22:13

panowie,
po pierwsze to nie jest hatchback dlatego nie ma spryskiwacza tylnej szyby jest tylko tak od tylu bity, halogenow nie mial dlatego ta prosba odpada :P ale tylko jak go wyrestruje to bede zbieral zamowienia.
prosze o pare dni cierpliwosci.

kielurkk - 07-06-2008, 22:38

a znaczek Mitsu z grila cały? Bo nie widać ze zdjęcia. jeśli tak to wal na PW za ile sprzedasz.
major - 07-06-2008, 22:42

przyznaje, że fele mi sie podobaj i by mi sie przydały:D
Anonymous - 08-06-2008, 01:54

"nie opłaca się" tzn, że nie dostałeś z OC sprawcy wystarczajacych funduszy (szkoda całkowita)? Czy uciekł?