Off Topic - Polowanie na Trasie Łazienkowskiej
Anonymous - 25-04-2006, 20:39 Temat postu: Polowanie na Trasie Łazienkowskiej W zeszłą środę testowałem jakąś cyfrówkę, i dla sprawdzenia sprawności ciągłego autofokusa wybrałem się w moje ulubione miejsce: na Trasę Łazienkowską, poniżej pl. Na Rozdrożu, gdzie prawym pasem większość autek jedzie ok. 100 k/h.
Autofokus okazał raczej marny, ale przypadkiem udało mi się upolować taką Carismę z czujnym kierowcą broniącym swego wizerunku.
Czy to ktoś z naszych?
Anonymous - 25-04-2006, 22:27
Jechał z dziewczyną, to i co miał pokazywać?
igi - 26-04-2006, 07:47
Fido__ napisał/a: | Jechał z dziewczyną, to i co miał pokazywać? |
A jego żona może przecież zaglądać na forum
kochajj - 26-04-2006, 08:55
ale czy zasłanianie coś da????
Anonymous - 26-04-2006, 08:59
Przy dzisiejszych szalejących reporterach, szukających tanich sensacji zrobiłbym pewnie tak samo. No chyba, że stałeś przy swoim miśku to by mnie trochę uspokoiło, a może zatrzymałbym się i uciął małą zapoznawczą pogawędkę.
Anonymous - 26-04-2006, 13:41
Nie wiem czy pamiętacie, ale jak głośno się zrobiło o tym,iż Pan Bogdan Ł. znany aktor jeżdzi po pijaku,
To w mediach pokazywali jak wsiada już z zabranym prawkiem do Cari chyba bordowej albo granatowej ... Może teraz zmienił kolor na "silver shadow"
Karwoś - 04-05-2006, 20:35
A tak z podobnej beczki - nie wiecie przypadkiem czy na dwóch kawałkach dróg ekspresowch między Warszawą a Białymstokiem ( chyba 2 kawałki S8 - jeśli dobrze pamiętam) są fotoradary?? Tak na trasie 2 razy widziałem ale czy na drodze ekspresowej też stawiają??
Mam nadzieje że nie
Hubeeert - 04-05-2006, 20:50
Stawiają przenośne o ile mnie pamięć i CB radio nie myli.
Karwoś - 04-05-2006, 21:48
No cóż zobaczymy czy coś (ktoś) przyjdzie do domku ze zdjęciem. Oby nie przyszedł.
igi - 05-05-2006, 07:36
Hubeeert napisał/a: | Stawiają przenośne o ile mnie pamięć i CB radio nie myli. |
Karwoś napisał/a: | No cóż zobaczymy czy coś (ktoś) przyjdzie do domku ze zdjęciem. |
Ups to ja tez czekam . Ile czasu moga obrabiac zdjecia?? BO narazie sie ciesze ze nie zaplacilem mandatu ale jeszcze moga byc fotki w fotoradarach
Anonymous - 08-05-2006, 21:21
Jeszcze niedawno procedura była taka, że jeśli policja nie wyrobiła się z robotą w ciągu trzech miesięcy i w związku z tym traciła prawa do ukarania trafionego delikwenta, to przekazywała sprawę Sądowi Grodzkiemu, który miał już więcej czasu na zabawę.
Nie wiem czy nadal tak jest.
Hubeeert - 08-05-2006, 22:56
Tak jest nadal - mnie szukają już prawie 2 lata
|
|
|