To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Polowanie na Trasie Łazienkowskiej

Anonymous - 25-04-2006, 20:39
Temat postu: Polowanie na Trasie Łazienkowskiej
W zeszłą środę testowałem jakąś cyfrówkę, i dla sprawdzenia sprawności ciągłego autofokusa wybrałem się w moje ulubione miejsce: na Trasę Łazienkowską, poniżej pl. Na Rozdrożu, gdzie prawym pasem większość autek jedzie ok. 100 k/h.
Autofokus okazał raczej marny, ale przypadkiem udało mi się upolować taką Carismę z czujnym kierowcą broniącym swego wizerunku.
Czy to ktoś z naszych?

Anonymous - 25-04-2006, 22:27

Jechał z dziewczyną, to i co miał pokazywać? ;-)
igi - 26-04-2006, 07:47

Fido__ napisał/a:
Jechał z dziewczyną, to i co miał pokazywać?

A jego żona może przecież zaglądać na forum ;)

kochajj - 26-04-2006, 08:55

ale czy zasłanianie coś da???? :lol:
Anonymous - 26-04-2006, 08:59

Przy dzisiejszych szalejących reporterach, szukających tanich sensacji zrobiłbym pewnie tak samo. No chyba, że stałeś przy swoim miśku to by mnie trochę uspokoiło, a może zatrzymałbym się i uciął małą zapoznawczą pogawędkę.
Anonymous - 26-04-2006, 13:41

Nie wiem czy pamiętacie, ale jak głośno się zrobiło o tym,iż Pan Bogdan Ł. znany aktor jeżdzi po pijaku,
To w mediach pokazywali jak wsiada już z zabranym prawkiem do Cari chyba bordowej albo granatowej ... Może teraz zmienił kolor na "silver shadow"

Karwoś - 04-05-2006, 20:35

A tak z podobnej beczki - nie wiecie przypadkiem czy na dwóch kawałkach dróg ekspresowch między Warszawą a Białymstokiem ( chyba 2 kawałki S8 - jeśli dobrze pamiętam) są fotoradary?? Tak na trasie 2 razy widziałem ale czy na drodze ekspresowej też stawiają??

Mam nadzieje że nie :-|

Hubeeert - 04-05-2006, 20:50

Stawiają przenośne o ile mnie pamięć i CB radio nie myli.
Karwoś - 04-05-2006, 21:48

No cóż zobaczymy czy coś (ktoś) przyjdzie do domku ze zdjęciem. Oby nie przyszedł.
igi - 05-05-2006, 07:36

Hubeeert napisał/a:
Stawiają przenośne o ile mnie pamięć i CB radio nie myli.

Karwoś napisał/a:
No cóż zobaczymy czy coś (ktoś) przyjdzie do domku ze zdjęciem.

Ups to ja tez czekam :( . Ile czasu moga obrabiac zdjecia?? BO narazie sie ciesze ze nie zaplacilem mandatu ale jeszcze moga byc fotki w fotoradarach

Anonymous - 08-05-2006, 21:21

Jeszcze niedawno procedura była taka, że jeśli policja nie wyrobiła się z robotą w ciągu trzech miesięcy i w związku z tym traciła prawa do ukarania trafionego delikwenta, to przekazywała sprawę Sądowi Grodzkiemu, który miał już więcej czasu na zabawę.
Nie wiem czy nadal tak jest.

Hubeeert - 08-05-2006, 22:56

Tak jest nadal - mnie szukają już prawie 2 lata :lol: