To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Płońsk - czy są godni polecenia ?

Anonymous - 12-06-2008, 01:16
Temat postu: ASO Płońsk - czy są godni polecenia ?
Witam. Może ktoś z forumowiczów korzystał z usług ASO w Płońsku. Mam do nich najbliżej, a może warto jechać trochę dalej do Warszawy, a jeżeli tak to gdzie? Z gory dzięki za informację.
Anonymous - 21-08-2008, 15:34

Ja tam byłem w Płońsku na oględzinach. Podjechałem by zobaczyli i ocenili jak wymienic przednia szybe bo mi sama pekła. Auto ma dwa lata, na gwarancji. Wyszedł facet popatrzył i stwierdził, że od kamienia. Próbowal mi wmówić, że to widać, a samochód stal w garażu. Przyszedłem rano, patrzę, skaza...pech.
Pojechałem do innego ASO w Toruniu, i po ich ocenie, faktycznie peknięcie było samoistne. Nie wiem jacy sa mechanicy i lakiernicy, ale po jednym kontakcie mnie zniechęcili..Chyba juz nie są ASO... jesli nie chcesz korzystac z Warszawskich ASO to masz ten sam problem co ja. Zastanwim sie, czy nie jechac i serwisować w Łodzi lub Poznaniniu.. Muszę, bo mam jeszcze gwarancję...pozdrawiam

Bartek - 21-08-2008, 16:49

Polecam Białystok ;)

Płońsk raczej szerokim łukiem...... mimo sympatii i znajomości z szefem serwisu sprzed 4 lat (nie wiem czy nadal tam pracuje ;) )

Anonymous - 22-08-2008, 14:27

Kolego awoj, Płońsk NIE POSIADA AUTORYZACJI MITSUBISHI.
Ale jeżeli kolega chce korzystać to prawo GVO tego nie zabrania, tylko ciekawe jak kolega naprawi coś u nich na gwarancji???

Bartek - 22-08-2008, 16:41

Czyli w Płońsku BYŁO ASO? - 4 lata temu jeszcze mieli autoryzację.....
Hubeeert - 22-08-2008, 17:23

Podobno stracili autoryzację razem z Toruniem.
Anonymous - 08-09-2008, 10:39

Płońsk juz nie jest ASO, i może to i dobrze....
Szkoda natomiast, że nie ma juz ASO w Toruniu. Tam byli i są baaardzo mili pracownicy, pomocni, uczynni i rzetelni. Serwisowałem tam auto na gwarancji poniewaz miałem najbliżej. Tzn. taka sama odległość jak do W-wy, ale jakoś tak po przeczytaniu komentarzy forumowiczów na temat warszawskich ASO zdecydowałem sie naToruń.

Białystok - też bardzo mili pracownicy, a to także zachęca użytkownika mitsu.. Lubię patrzeć jak mi coś tam wymieniają, sprawdzają, i ze mną rozmawiają i mówia co robią. Myslę, że to normalne, że właściciel auta interesuje sie tym co mu tam majstrują....

ale ta odległść....

Anonymous - 25-09-2008, 22:34

Kolego Arconada, W toruniu jest nowy autoryzowany Dealer firma Arpol. Mieszczą się na ulicy Szosa Bydgoska 52. Telefon znajdziesz na stronie MMC.
rogero - 16-11-2008, 22:00
Temat postu: Nowy salon Mitsu w Płońsku
Cześć.

Będzie nowy salon Mitsu w Płońsku.
Otwiera go Michalski - ten od Forda i Nissana.
Czy będą mieli ASO - nie wiem.

Napiszcie czy to nowe ASO w Toruniu jest dobre? Sprowadziłem autko z USA i pierwszy przegląd chciałbym wykonać w autoryzowanej stacji - chociaż jak polecicie jakiś inny serwis to nie musze :)
Najbliżej mam do Warszawy a ptam o Toruń bo będę tam w piątek.

Pozdrawiam

Anonymous - 07-01-2009, 15:18

Korzystałem z nowego ASO w Toruniu I musze przyuznać, że jest OK.
Mają dobrych lakierników. Malowałem zderzak i nie widac różnicy pomiedzy elementami starymi, a tym nowym.
Robiem też przegląd. Zostawiłem auto i odebrałem nastepnego dnia. Połączyłem to z malowaniem zderzaka i dlatego tak wyszło. No i chyba dobrze. Mysle, że te czynności które mieli wykonac to wykonali... Zawsze lubie patrzeć co robia w moim miśku, ale z tej racji, że zostawiłem auto tym razem nie miałem takiej mozliwości i musze wierzyć w ciemno :-)
Obsługa jest bardzo miła. Zadzwonią jak trzeba. generalnie polecam ...

Soldier27 - 13-03-2009, 21:33

:hello1: ostatnio jak jechałem do pracy mój misiek zdechł zadzwoniłem po asistance i scholowali mnie do płońska. okazało się że serwis kończy pracę ale zostałem dobrze obsłużony, dostałem samochód zastępczy a następnego dnia odebrałem naprawiony samochód. pierwszy kontakt oceniam pozytywnie ponieważ mam najbliżej do tego serwisu będę korzystał z ich usług. Mankament tego serwisu to słabe oznakowoanie ale dopiero zaczynają. :wav:
dodam że nie jest to firma Auto Centrum tylko Michalski Motors przy trasie Bydgoskiej

marcin.plonsk - 20-09-2009, 15:11

Ja kupiłem swojego lancera w Michalski Motors w Płońsku przy ul.Mazowieckiej przy trasie na toruń ,jesli chodzi o sprzedaz szybkosc przygotowania wszystkiego i tego co ludzie mówia to salon godny polecenia :)
buli1982 - 14-10-2009, 21:25

Ja również kupiłem samochód w Michalski Motors. O ASO Mitsuibishi dowiedziałem się z oddziału Forda Michalski Motors w Płocku. Firma godna polecenia, traktują klientów bardzo profesjonalnie i mają dobre oferty. Wysyłałem zapytania przy zakupie samochodu do warszawskich dealerów a oferta z Płońska okazała się najlepsza. Polecam
romero - 15-10-2009, 18:48

Jeżeli chodzi o sprzedaż to każdy dealer jest O.K.
Z obsługą posprzedażną niestety bywa różnie.
Powodzenia. :lol: