Chooper - 12-06-2008, 12:21 Temat postu: nowe technologie by BMWPenie nie wszyscy jeszcze widzieli, ale chłopcy z Bawarii stworzyli koncept o wdzięcznym kryptonimie GINA:
sam design auta zdaje się być troszke kontrowersyjny, ale ciekawi mnie Wasza opinia na temat samej technologii, czy to tworzywo elastyczne ma szansę stać się rewolucją w tworzeniu samochodów za lat kilkanaście/dziesiąt?Juiceman - 12-06-2008, 14:48 Genialne - tylko nie wiem czemu, ale jedna rzecz mnie drażni - mianowicie przebicia tej "skóry" czymś ostrym.... co prawda założenie skóry to tylko 2 godziny jak dobrze zrozumiałem ... ale co dzień/tydzień miesiąc zmieniać poszycie auta? ( na pewno znajdzie się jakiś patafian który podejdzie z nożem - chociażby z ciekawości, aby zobaczyć czy zrobi dziurę w poszyciu)
A co do samej skórki to może mieć przyszłość....Chooper - 12-06-2008, 15:34 niech mod lub admin zatwierdzi Html do filmików, bo w tym dziale już nie mam mozliwości zatwierdzić sobie sam akbi - 12-06-2008, 15:43
Chooper napisał/a:
niech mod lub admin zatwierdzi Html do filmików, bo w tym dziale już nie mam mozliwości zatwierdzić sobie sam
proszę bardzo
...tak patrze na to ...coś ... to mi wygląda jak napakowany "łysol" (nie obrażając wszystkich łysoli ) , który pękł na siłowni od zbyt dużej ilości prochów pawela - 12-06-2008, 16:01 brak mi słów. Mój mózg jeszcze tego nie ogarnął
Ciekawe co to za materiał. Lateks?