Forum ogólne - Pozegnanie z Misiem.
TNT - 26-04-2006, 18:29 Temat postu: Pozegnanie z Misiem. No i stalo sie juz nie jestesmy szczesliwymi posiadaczami Misia dzis zmienil wlasciciela teraz jest Honda Accord. Co prawda tez japonczyk ale to nie to co diamenciki. Moze jeszcze sie uda wrocic do korzeni. Mam nadzieje ze nie zostane przepedzony z racji zmiany marki. Jak nie uslysze sprzeciwow to nalepie znaczek Mitsumaniakow i przybede nieMisiem na zlot. Czekam na opinie. Niebawem wkleje zdjecia do galerii.
Rafal_Szczecin - 26-04-2006, 18:32
zeby accord lepiej sie sprawowal niz eclips
igi - 26-04-2006, 18:38
TNT napisał/a: | Mam nadzieje ze nie zostane przepedzony z racji zmiany marki. Jak nie uslysze sprzeciwow to nalepie znaczek Mitsumaniakow i przybede nieMisiem na zlot. Czekam na opinie. |
A Tobie co?? Jacenty nawet tak nie pisz!!
TNT napisał/a: | dzis zmienil wlasciciela |
Jest w Białym czy śmiga gdzieś w innej części Polski?
Anonymous - 26-04-2006, 18:50
TNT napisał/a: | Mam nadzieje ze nie zostane przepedzony z racji zmiany marki. |
ale gdzie tam tnt , mitsu loves honda
gratuluje zakupu, czyżby eclipsik nawalał
TNT - 26-04-2006, 19:10
No to spoko to naklejam Mitsumaniaki a Klipsik na razie jest w miescie.
Karwoś - 26-04-2006, 19:15
No to witamy Starego nowego TNT
piwkotom - 26-04-2006, 19:33
TNT, sie nie ma czym zamartwiac. Accordzik to bardzo fajne autko a Mitsumaniakiem to Ty jestes w srodku
No i oby sluzyl lepiej niz ten nieszczesny kliper ;(
Maciek - 26-04-2006, 20:04
No to polejcie coby sie nowe auto nie rozeschło.
TNT - 26-04-2006, 20:07
No to polewam to co ze jutro do pracy trza to opic. Czekam na nastepnego misia w rodzinie jak wygram w totka misiek bedzie szybciej.
Matejko - 26-04-2006, 20:22
jacek bez takich, najwyzej przed zlotem auto zostawisz gdzies 'na zewnatrz' , koniecznie naklepeczke no i smycz noś odpowiednia przy kluczykach no i oby hania jezdzila tak jak na hanie przystalo - bezproblemowo, jakies foty ??
Anonymous - 26-04-2006, 20:37
Jasne - niech się dobrze sprawuje. I nie masz co się obawiać, że jacyś dywersanci będą chcieli Ci utopić Hanię czy może przerobić na Misia . Do tego typu działań są przewidziane znacznie inne, bardziej zasłużone auta
JCH - 26-04-2006, 21:34
TNT napisał/a: | teraz jest Honda Accord |
Myślę, że to dobry wybór, no nie.
A usłyszymy finał przygody z Klipsem, co w końcu z nim było i jaka była diagnoza?
kochajj - 26-04-2006, 21:37
fajne autko... ale...
roch_27 - 26-04-2006, 22:33
Acccord - mysłe, że dobry wybór (choć mitsu EA byłby lepszy )
ps. Jeżeli przyjdzie kiedys taki czas , że bedę musiał sprzedać mojego kochanego galanata EA to bedzie właśnie (nowa ) honda accord .
Niestety taka prawda , gdyz nowszy galant jak na razie nie za bardzo mi sie podoba (no chyba, że ralli art )
pozdro
TNT - 27-04-2006, 21:11
No dzis jestem po pierwszych wspolnych kilometrach z Hania wrazenia calkiem niezle moze nie jest to Mitsu ale jezdzi sie fajnie. Fajne zawieszenie lepsze niz w obu moich miskach silnik niestety mniej dynamiczny. Fotele wygodne ogolnie jestem zadowolony. Nie zmienia to faktu ze chce wrocic do Mitsu ale to za jakis czas. Moze jutro bedzie juz naklejeczka klubowa na klapie a smycz i brelok sa od samego poczatku przy kluczach co bym nie zapomnial numeru do Jacka (numer jest na breloczku) Bylem na forum Hondy ło jezusiczku nudy nudy i jeszcze raz nudy brak dynamiki i ludzi nie za wielu fakt faktem ze szybko dostalem informacje o ktore prosilem. Matejko a co do tego parkowania na zlocie to wiesz znowu na wjezdzie zaparkuje i bede wpusdzczal no chyba ze przywieziesz mi swoja druga Cari
|
|
|