Chcę kupić Galanta! - prośba o ocene 2 Gali
Anonymous - 15-06-2008, 11:44 Temat postu: prośba o ocene 2 Gali witam serdecznie
porosze o ocene 2 ofert .
srebrny
czy
bordowy
Za 3.5 tygodnia startuje z kupnem Galery 2.0 Benz.
Maksymalny krytyczny koszt auta to 15000 pln , minimalny rocznik 1998 ,no chyba ze znajdę 2.0 na skórze z '97 sedan , klimatronik oczywiście. Mażę o alufelgach bo w życiu nie miałem . Choć kołpaki Mitsubishi też niezłe. Miałem w Lancerze 1.3 GLi ale juz nie mam .
Interesuje mnie tylko i wyłącznie Sedan no chyba że Kombi 2.4 GDI na skórze panorama w dachu i kosmiczna instalacja gazowa- ale to jest również nie możliwe.
W auto będę pakował gaz ale na to będą pieniądze z lancera ,myślę że 2.5 tyś dostane za '93 w budzie CB1A mimo że troszku poobijana tu i tam .
BLACHARKA musi być możliwie idealna , SILNIK w logicznym stanie , ZAWIESZENIE takim aby ze 3-4 tysie można było zrobić , we własnym zakresie mogę dużo zrobić . Robiłem sporo rzeczy w Lancerze, (dostep do podnośnika i narzędzi serwisowych w serwisie ASO innej marki =posiadam) .
Prosze o ocenę wyżej wymienionych ofert.
Wielkie dzieki z góry.
CoRkEr Szczecin
[ Dodano: 15-06-2008, 18:59 ]
przepraszam ale dzisiaj wycieli mi srebrnego wiec prośba o rozpatrzenie drugiego bordo.
BORDO2
pompec - 16-06-2008, 00:39
zmieniony grill i gałka zmiany biegów... brak napisu Mitsubishi i diamentów na klapie... tyle zauważyłem...
|
|
|