To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - WORKDATA-2007-POLSKA WERSJA.

Anonymous - 18-06-2008, 22:26
Temat postu: WORKDATA-2007-POLSKA WERSJA.
Witam!

Czy ktoś z Was szanownych forumowiczów używa/używał programu WORKDATA-2007-POLSKA WERSJA. Akurat znalazłem coś takiego za 37 zł, myslę że pomogloby mi to w naprawach i jakiejs malej diagnostyce, ale chcialbym sie Was poradzic czy to w ogole jest warte chociazby 37 zl :)

Pozdrawiam serdecznie!!

Anonymous - 18-06-2008, 22:29
Temat postu: WORKDATA-2007-POLSKA WERSJA.
Witam!

Czy ktoś z Was szanownych forumowiczów używa/używał programu WORKDATA-2007-POLSKA WERSJA. Akurat znalazłem coś takiego za 37 zł, myslę że pomogloby mi to w naprawach i jakiejs malej diagnostyce, ale chcialbym sie Was poradzic czy to w ogole jest warte chociazby 37 zl :)

Pozdrawiam serdecznie!!

Anonymous - 19-06-2008, 01:25

Spotkałem sie kiedys z programem ETKA jest to program grupy vw sa tam opisy rysunki kody czesci i wiele przdatnych informacji.Ma tylko jedna wade legalny kosztuje majatek.

A wiec jezeli WORKDATA-2007-POLSKA WERSJA. opisuje te wszyskie zeczy które zapewnia sprzedajacy za symboliczna cene 37zł i mozesz legalnie uzytkowac ten program to super obawiam sie tylko ze za ta cene moze byc nie legalny albo ktos chce zbic koske na a Tobie wysle kota w worku
moge sie mylic ale pozyjemy zobaczymy napisz jak kupisz.
Poczekajmy na forowicza który juz posiada to cudenkoPozdrawiem.

Chooper - 19-06-2008, 08:43

za 37 pln to zapomnij, że to legal. po drugie coś takiego jak Workdata to nie bardzo było na rynku. Ktoś chyba przerobił program Autodata albo Workshhop, a zarówno jeden jak i drugi nie oferuje za wiele informacji dla mitsu po 2000 roku
akbi - 19-06-2008, 09:23

jeśli to jest ten sam program co np eTech (bo z tego co wiem, to był wydawany pod różnymi nazwami) to do napraw specjalnie Ci się nie przyda... jest tam sporo informacji, ale ogólnych. Znacznie więcej i bez błędów znajdziesz w Instrukcji serwisowej.
turek61 - 20-06-2008, 14:21

Ja 8)