To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pożegnanie

Anonymous - 20-06-2008, 13:05
Temat postu: Pożegnanie
Cześć wszystkim. Mój stan rodzinny od kilku lat jest taki, że jazda Coltem mnie już pomału mówiąc denerwowała. Ciągle mało miejsca, brakowało drzwi do wkładania synka do fotelika - normalnie plecy odpadają a w upale całe czoło mokre i ciśnienie podniesione i to sporo.
Szukałem Miśka Galanta (nic innego z pod znaku trzech diamentów nie wchodziło w grę) ale się okazało, że w kwocie jaką mógłbym przeznaczyć zmieszczę się w zdezelowanym bublu lub po prostu byłby to pojazd stary rocznikiem i z dużym przebiegiem.
Wśród wielu naprawdę niezłych samochodów wybierałem ponad miesiąc trzęsąc całym allegro po kilka razy, jeżdżąc po komisach i czytają opinie na różnych forach jeżeli już jakiś samochód mi wpadł w oko.
Nie obraźcie się ale Colta się pozbywam ale nie odchodzi daleko.
Muszę go odszykować (szyba przednia, próg i dach do remontu) i oddaje bratu.
Zmieniłem samochód na włoską myśl techniczną, a mianowicie Lancię Lybrę SW 2.4JTD z pełnym wyposażeniem. Opinie o nim są co najmniej znakomite i dopiero gdy poznałem ten samochód bliżej uznałem, że jest to ideał dla mnie.

Będę tutaj jeszcze oczywiście zaglądał bo fajni ludzie tutaj są.

Pozdrawiam.

akbi - 20-06-2008, 13:16

kaeres, powodzenia z Lancią ... i pamiętaj ... że Mitsumaniakiem się jest nie ze względu na posiadany samochód ... a ze względu na miłość do marki :)

...mam nadzieję, że kiedyś wrócisz do 3 diamentów ... a póki co zaglądaj do nas jak najczęściej i wpadnij w sierpniu Lancią na Zlot do Grudziądza :)

Anonymous - 20-06-2008, 13:19

Mitsu zawsze będę darzył sympatią ale Mitsumaniakiem i Lancistą wiem, że można być naraz ale nie wiem czy wypada :)
Firebee - 20-06-2008, 13:20

zebys Ty wiedzial, czym niektórzy tutaj jeżdżą a są mitsumaniakami... :mrgreen:
Krzyzak - 20-06-2008, 15:00

Firebee napisał/a:
zebys Ty wiedzial, czym niektórzy tutaj jeżdżą a są mitsumaniakami... :mrgreen:

no fakt - spojrz w avatar Firka: E32 to bynajmniej nie Galant 1.8 z lat 88-92 :P

Hubeeert - 20-06-2008, 22:36

No. Ja też codziennie wsiadam w "Mitsubishi" 406 HDI :D
mkm - 21-06-2008, 12:57

kaeres napisał/a:
Mitsu zawsze będę darzył sympatią ale Mitsumaniakiem i Lancistą wiem, że można być naraz ale nie wiem czy wypada :)

Wypada do czasu gdy nie stwierdzisz, ze XXXX lepszym autem jest...(nierealne)
Piszesz tez, ze Miska przejmuje Twoj brat. Postawa godna nasladowania.

Anonymous - 21-06-2008, 18:40

Ja tez juz nie jezdze mitsubishi a mimo tego nie zegnam sie z mitsumaniakami :wink:
Anonymous - 25-06-2008, 21:18

Panowie, nie ważne czym jeździce. Ważne że jesteście z nami w rodzinie.
A i tak pewnie kiedyś wrócicie do 3 diamentów. :wink:

mlun - 26-06-2008, 13:55

Bo 3 diamenty się nosi w sercu a nie na masce samochodu:P