[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Pytanie odnośnie kupna nowego Lancera
Anonymous - 20-06-2008, 17:24 Temat postu: Pytanie odnośnie kupna nowego Lancera Ja z takim pytaniem wyjadę, w salonie jak zamawiałem auto, powiedziano mi że będę mógł wybrać rodzaj felg oraz spojler do mojego autka. Czy faktycznie tak jest ? i kiedy to będzie ? jak samochodzik już będzie na miejscu ? Z góry dzięki za info.
arekp - 20-06-2008, 18:50
O detale musisz pytac w salonie ... lub, jesli odbierasz w Bialymstoku napisac PW do Jackie.
My nie mielismy felg do wyboru.
stanik - 23-06-2008, 00:18
takie detale wydaje mi się że jeśli to się ustala przed zakupem a nie w momencie odbioru, bo jak akurat nie będą mieli takiego wzoru jak chcesz? A tak to samochód przyjedzie już z odpowiednim wzorem felg. Co do spojlera to faktycznie jest opcja że mogą go zakładać dopiero przed odbiorem.
W każdym razie nie pytać na forum tylko u swojego dealera bo to co dealer to obyczaj.
Pozdrawiam
Anonymous - 23-06-2008, 08:06
Z tego co mi jest wiadomo to wyboru felg nie ma. Inform ma stal, invite 16'' alu a intense i instyle 18'' alu. Wzor jest tylko jeden.
Co nie zmienia faktu ze mozna zalozyc jakiekolwiek z oferowanych na rynku, wybor jest spory.
arekp - 23-06-2008, 08:24
Ali-En napisał/a: | Z tego co mi jest wiadomo to wyboru felg nie ma. |
Dokladnie, ale byc moze dealer daje mozliwosc zmiany wzoru na dostepne w salonie.
Anonymous - 23-06-2008, 12:22
Dzięki wielkie za odpowiedzi, już wszystkiego się dowiedziałem
|
|
|