Chcę kupić Galanta! - Co myslicie o tym galancie?
Anonymous - 26-06-2008, 18:45 Temat postu: Co myslicie o tym galancie? Witam jestem tutaj nowy i wlasnie znalazlem sobie galanta ktorego napewno kupie ale moze wy mi cos o nim wiecej powiecie, czy sie psuja czesto te modele, co najczesciej siada, na co uwazac, czy ta wersja to napewno ta wersja anie skaladak itp. Samochod kupuje w uk a to jego dane: MITSUBISHI GALANT ELEGANCE 2002, na liczniku 40100 mil przejechane, dwoch wlascicieli, silnik v6 2,5 (moja vectra ma v6 2,6 (170 kucow)), pelna historia, rachunek na naprawy ostatni to 700 funtow czyli pasek rozrzadu itp. Dodam ze jest bardzo zadbany, silnik suchy nie ma wytartej skory albo obtarc ani przypalen poprostu jest w bardzo dobrym stanie na zewnatrz i wewnatrz. A tu macie pare fotek:
http://cgi.ebay.co.uk/MIT...id=p3286.c0.m14
Komentarze mile widziane.
Pozdrawiam
macia - 26-06-2008, 20:00
Bardzo ładny na zdjęciach, nie można się do niczego przyczepić. Wszystko się zgadza rocznikowo i modelowo. W tych samochodach, jeśli były właściwie serwisowane nie psuje się nic poważnego, raczej drobnostki. Zawieszenie masz z głowy, bo w UK drogi raczej równe, więc nie ma się o co bać. Ruda czasem na nadkolach tylnych, ale to normalne. Autko ładne i godne uwagi
PS. Ten post powinieneś zamieścić w dziale "Chcę kupić galanta"
Anonymous - 26-06-2008, 20:28
Tak sobie przegladalem forum i powiem ci ze ciezko bylo mi znalezc moj model. Wersja sport ma spojler a elegance chyba nie. Wogole to moj przedni zderzak to ten sam co wersji sport i tez glupieje. Silnik to ten co byly w vr4 tylko ze bez turbiny czy calkiem inna konstrukcja, czy da rade wsadzic xenony do tego galanta bo jestem juz przyzwyczajony w viki
czekoladka_1981 - 27-06-2008, 08:10
c-traxx napisał/a: | czy da rade wsadzic xenony do tego galanta |
Poczytaj tu:
http://forum.mitsumaniaki...ighlight=xenony
Jest przyklejony temat: Galant/Legnum/VR4 tam znajdziesz co Cię interesuje.
Serek - 27-06-2008, 13:44
c-traxx a skąd jesteś ? Z Glasgow?
Anonymous - 27-06-2008, 16:10
Serek napisał/a: | c-traxx a skąd jesteś ? Z Glasgow? |
Niestety nie, mieszkam w perth od prawie 4 lat a w Polsce mieszkalem w malborku i studiowalem w gdansku.
Serek - 27-06-2008, 19:21
Rozumiem. Tak pytam. Niedawno wróciłem z Glasgow.
Anonymous - 05-07-2008, 07:24
Ma fajną kiere. Wychodziły takie ze sterowaniem do tempomatu? Da się to jakoś dopasować do LHD?
|
|
|