Lubelskie - Pomóżcie kupić colta/lancera// GALANTA!!!
macia - 01-07-2008, 12:36 Temat postu: Pomóżcie kupić colta/lancera// GALANTA!!! Tatko sprzedał wczoraj lancerka i na gwałt muszę mu kupić nowe autko, żeby nie skusił się na jakiś badziew. Najchętniej colt może być i lancer, cena od 5 tysi w górę, w granicach rozsądku. Roczniki 1995 w górę. Jeśli macie coś na oku, zobaczycie w komisie lub w necie dajcie znać. Na tych modelach niekoniecznie się znam i każda uwaga będzie cenna, bo nie chcę kupić chłamu. Chętnie podjadę też z kimś z Was do komisu/sprzedawcy celem wspólnych oględzin. Sprawa pilna, bo tatuś w gorącej wodzie kąpany i bez autka nie wytrzyma dłużej niż kilka dni. Boję się, żeby nie pojechał w niedzielę na giełdę i jakiejś corsy nie kupił!!!
Dobra, liczę na wsparcie
pawela - 01-07-2008, 12:46
w przeciągu pół rok pomogłem maklakowi, rosomakowi i stereo kupić autko , jeśli spot w piątek wypali do dowiesz co i jak wygląda z Coltami CA0/CJ0
taka mała reklama
Jaro1974 - 01-07-2008, 16:07
szkoda ze tylko te dwa modele wchodza w gre. ja dzis ladna carisme 1.8 gdi z 2000r wychaczylem za 15900 pln.Dodam ze granatowa sciagana z holandii i na alufeldze.
rosomak1983 - 01-07-2008, 20:03
Potwierdzam pawela pomógł mi wzorowo razem z rafq przetrzepali konkretnie autka. Jak narazie lancelot sprawuje sie wzorowo i jestem zadowolony.POLECAM ich na pomoc Apropo zielony colt CAO 1.3 1995 rok stoi w komisie w Kraśniku pierwszym jak sie wjeżdza z Lublina. Był raz na allego i chciano za niego 5000 jest na niemieckich blachach. Mysle ze spokojnie jest do stargowania na 4300 bo stoi tam juz ze trzy miesiące.(widze go jak jade do domu) POZDRO
macia - 01-07-2008, 20:47
Jak będzie jakaś inna okazja, to też dajcie znać. Byle szybko!
Marino - 02-07-2008, 21:59
Giełdę naszą odwiedzam od trzech tygodni regularnie no i z bólem stwierdzam że jest tam jakaś holzwagen inwazione.... Miśków z tego typu nie uświadczysz... nie ma kompletnie nic....
Jedynie co pojawia się to handlarze, wszyscy sprowadzają z giełdy z Utrechtu. Nie powiem autka maja nie najgorsze, oglądaliśmy ostatnio kilka Carysi roczniki 98-00, nawet w przyzwoitym stanie blacharka, wnętrze aż ocieka od plaka, błysk na wysoki połysk, autka są różne, oczywiście bezwypadkowe ale większe i mniejsze szparki są. Ostatnio nawet przyjechał bardzo ładny bordowy Gal z 97r. w przyzwoitej cenie.
w tą niedzielę jeżeli coś się pojawi godnego uwagi to dam znać.
PS żółty Cj0 stoi na zamojskiej
Rafal_Szczecin - 02-07-2008, 22:03
gregorbu chcial sprzedac zabozielonego wlasnie w tych kwotach, rok 95 ... jak cos to do niego ...
rosomak1983 - 03-07-2008, 00:57
No własnie przeciez jest żaba gregobru ! Nie masz az tak daleko do Warszawy. Zaba ma jedynie dach do zrobienia.
macia - 03-07-2008, 10:18
No to chyba zapytam o tę żabkę
A tego na zamojskiej ojciec oglądał i od razu kolor go z nóg zwalił. Jak baba normalnie
pawela - 03-07-2008, 10:55
w Łęcznej stoi CA0 1.6 Malibu z 96. Poduchy, elektryka, kilma. Ale za... 9000 i stoi od daaawna....
macia - 03-07-2008, 11:09
pawela, oglądałeś go? Jak długo stoi, to na pewno da się sporo utargować. Sęk w tym czy warto w ogóle. Może się tam wybiorę... Gdzie ten komis dokładnie?
pawela - 03-07-2008, 11:23
macia napisał/a: | pawela, oglądałeś go? Jak długo stoi, to na pewno da się sporo utargować. Sęk w tym czy warto w ogóle. Może się tam wybiorę... Gdzie ten komis dokładnie? |
komis:
wjeżdżasz w Łęczną od strony Lublina, przy stadionie w lewo jak na jeziora, i z 200-300 metrów za skrzyżowaniem po prawej masz komis.
Oglądałem fotki na allegro i na 100% bity był w mordke, niespasowane światła i elementy blacharskie względem siebie. Teraz zniknął z allegro, ale jeszcze z 10 dni temu widziałem go w owym komisie.
Tomekp - 03-07-2008, 13:13
Hmmm, byłem w tym komisie jakieś 3 tyg. temu i go nie widziałem Nie wiem jak mi mógł umknąć Napewno tam stoi? Widizałem właśnie w tym komisie CA0, też młode - 1995 z tym że 1.3, oczywiście bez elektryki, ale za to z poduszkami i klimą. Charakteryzował się dość nietypowym kolorem jak na to auto - srebrno-kawowy. Z tym że to było już dawnoooo temu... Może to o niego chodzi?
pawela - 03-07-2008, 18:09
ten był fioletowo-niebieski, charakterystyczny kolor dla wersji Malibu
Marino - 03-07-2008, 20:26
Tomekp, wszytko zgadza się... był tam taki kawowy colt i stał tam baaardzo długo. jutro wybiorę się z synem zobaczyć tego o którym pisze Pawela... dokładnie napiszę co i jak. W końcu to moje podwórko macia, a co z tym żółtym?? da radę ? co ojciec mówił?
|
|
|