[92-96]Galant E5xA - POSZUKUJE EMBLEMATU "G A L A N T"
marcin4g - 07-07-2008, 15:57 Temat postu: POSZUKUJE EMBLEMATU "G A L A N T" Witam, jestem tu nowy ale swojego Galanta mam już lat prawe 12 lat,
Dokładne nie wiem gdzie i kiedy- w każdym razie komu¶ się spodobał mój EMBLEMAT
- napis na tylnej LAMPIE - (BLENDZIE) " G A L A N T "
jestem w trakcje remontu swojego mi¶ka, i doszedłem do wniosku ze czas co¶ z tym pourywanym napisem zrobić ...
I tu nadziałem się na PROBLEM ... przeszukałem całe allegro wysłałem kilka emaili z pytaniami do ludzi na allegro który zajmuj± się sprzedaż± emblematów i nic .. każdy rozkłada ręce
PYTANE DO WAS???
Może ko¶ z was ma do sprzedania oto taki napis-EMBLEMAT do GALANTA sedan 95
Może wiece gdzie taki napis-emblemat można kupić-zamówić ??
pozdrawiam .... i z góry dziękuje za wszelka pomoc
Juiceman - 07-07-2008, 16:26
Szroty i lookać na rozbitki chyba tylko. No i w ASO ale jak centa tam to lepiej nie pytać...
jacek11 - 07-07-2008, 17:06
Szybciej chyba będzie kupić cał± blende.
Nie s± takie drogie.
marcin4g - 07-07-2008, 18:05
no wła¶nie problem w tym że cała kosztuje .... minimum 150 zł aaa przecież nie będę płacił 150 zł za 2-3 literki bo tyle mi dokładne brakuje
Anonymous - 07-07-2008, 18:28
Poszukaj na allegro Galanta na czę¶ci.
Podam przykładow± aukcję i tutaj koles pisze ze nawet najmniejsze plastiki sprzedaje.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5702996
Hubeeert - 07-07-2008, 20:51
agentmk, b±dĽ łaskaw nie dublować tematów. To tak na przyszło¶c pro¶ba.
marcin4g - 08-07-2008, 13:27
no niestety podzwoniłem trochę tak jak poradzili¶cie i nadal nic ... wydaje mi się ze nikomu sie tego nie chce odkleić każdy chyba liczy na sprzedaż całej BLENDY KOMPLETNEJ z napisem
Macie jaki¶ jeszcze pomysł gdzie można bić w tej sprawie ?
i taki mały off topic - mam Galanta 95 - 2.4L ES wersja USA
- na forum doszukałem się tylko jednego w±tku apropo tego modelu
(ale odpowiedzi na moje pytane tam nie znalazłem) wiedz pytam tu czy macie jakie¶ informacje na temat tego konkretnego modelu jakie ma v-max i przyspieszenia 0-100 km/h ?
|
|
|