To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Co sądzicie o tym autku

krytek440 - 08-07-2008, 18:55
Temat postu: Co sądzicie o tym autku
Witam
Proszę o oceny tego egzemplarza

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5515359

z tego co się dowiedziałem to instalacja jest I generacji i właśnie zastanawia mnie jak to się może spisywać w tym autku.

z góry dzięki za pomoc

Robson86 - 08-07-2008, 23:04

Witam :)
Obwodki chromowane wokol okien dorabiane wlasnorecznie
prawa wycieraczka strasznie wysoko jest obsadzona
na drzwiach kierowcy pod klamka wgniecenie
brak zdjec prawej strony auta
Pozdroo

Anonymous - 08-07-2008, 23:20

krytek440 napisał/a:
z tego co się dowiedziałem to instalacja jest I generacji

Nie przejdzie legalnie przegladu.

Chooper - 09-07-2008, 07:45

Cytat:
Moja CARISMA ma niespotykany i oryginalny wygląd....

LAKIER Granatowa perła - nie metalic, brak listem na drzwiach, progi (wersja GLS)!!

ALU Felgi 16 calowe w kolorze... PERŁOWYM na oponach 205/55 (w bdb stanie).
Wcześniej miałem opony o mniejszym profilu ale ze względu na większy komfort jazdy postanowiłem je zmienić.

CHROMOWE obramowanie dookoła szyb, wykonane bardzo staranie i dokładnie - wygląda jak oryginalne i daje niesamowity efekt.

CHROMOWA nakładka na wydech.

CHROMOWE podkładki pod tablice rejestracyjne

Pan najpierw wylicza standardowe wyposażenie, jak by to była jego inwencja, a finalne chromowane ramki pod tablice mnie zabiły... :shock: :lol:

Anonymous - 09-07-2008, 07:53

stosuje gesty olej co swiadczy najprawdopodobniej o mocno zuzytym silniku, moze panewki sa zjechane i to jedna z doraznych metod
pozatym nie polecam kupowac samochodow z gazem poniewaz sa mocniej wyeksploatowane, swiadczy to takze o kierowcy ze chce za wszelka cene oszczedzac
radze poszukac bez gazu i zalozyc sekwencje[dlaczego to poszukaj w internacie]

Robson86 - 09-07-2008, 10:44

nie ktorzy (po przejsciach np z polonezami) zmieniaja profilaktycznie olej na gestrzy juz po np. 150 000Km .... ciezko powiedziec czy silnik jest zuzyty czy nie ale zgodze sie ze troszke za wczesnie na tak gesty olej...
Pozdroo

Juiceman - 09-07-2008, 10:58

kelo2 napisał/a:
swiadczy to takze o kierowcy ze chce za wszelka cene oszczedzac
radze poszukac bez gazu i zalozyc sekwencje[dlaczego to poszukaj w internacie]

Odszczekaj :axe: :P Nie generalizuj tak, to tak jakby napisać, że wszyscy bez gazu używają tylko i wyłącznie oryginałów i żadnego zamiennika co jest wierutną bzdurą :wink:

Matejko - 09-07-2008, 11:06

Jakcos to ciagle na sprzedaz jest moj htb, link do ogloszenia w podpisie :)
Anonymous - 09-07-2008, 11:26

nie generalizuje takie moje spostrzerzenia nt. silnikow samochodow takze carism z gazem i bez
Anonymous - 09-07-2008, 11:32

Matejko... gdybym miał kase to bym go dla tego zderzaka przedniego kupił normalnie :D ... chce taki i już.. jak nie kupie to bede rzeźbił..

A co do tego autka co pokazałeś... chyba już 3-ci raz jest na allegro.. poza tym że brzydka jest okrutnie to pewnie coś jej dolega skoro tak często się pojawia i nikt jej nie chce :) :D