To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Bity czy nie bity oto jest pytanie

Anonymous - 08-07-2008, 23:18
Temat postu: [EAx 97-04] Bity czy nie bity oto jest pytanie
Znalazłem gala w niemcowie 2001r. 2.0l kombi, walnięte drzwi i lekko błotnik.
Ale jakoś zupełnie nic niema w opisie o tyle, a wygląda na dosyć zmaltretowany zastanawiam się czy i on nie był bity. No i ten przebieg 135tyś a komora silnika i wnętrze jakieś takie zapuszczone.
proszę o ocenę

http://forum.mitsumaniaki...p?user_id=12480

pozdrawiam

mkm - 08-07-2008, 23:46

Podejrzewam, ze jest "wstepnie naciagniety", wnioskuje tak poniewaz ma bardzo dziwnie uszkodzony blotnik w stosunku do drzwi, ale zdjecia niestety zbyt dobre nie sa i trudno jednoznacznie stwierdzic "byl czy nie byl?". Z tylu tez sie cos dzialo. Wyglada, ze dostal przodem, a tylem sie "okrecil", ale tylna klapa wyglada jakby nie z niego byla wiec moglo sie na zderzaku nie skonczyc, choc to moze byc kwestia zdjecia... Rownie dobrze mogl sciac bokiem jakis znak lub cos innego i nic nie bylo kombinowane. Wymaga na pewno blizszego ogladniecia, badz wiekszej ilosci zdjec.
Anonymous - 09-07-2008, 15:48

Szkoda czasu, nie dość ze bity jak Gołota w walce z Taysonem (przednie koło jest pochylone) to jeszcze z otoczenia mozna wnioskować ze go sprzedają Turki albo Polaki - jadąc po niego można jeszcze zostać okradzionym z kasy!
Anonymous - 09-07-2008, 20:50

dziękuje za pomoc, spasowałem z tym galem, zaoszczędziliście mi drogi( 900km w jedną stronę )

jeszcze raz dzięki

pozdrawiam

alexander