To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - [Pajero] Serwis

Anonymous - 09-07-2008, 12:31
Temat postu: [Pajero] Serwis
Szukam najlepszego serwisu w Waszej ocenie w obrębie województw; śląskie, opolskie, dolnośląskie.
Anonymous - 09-07-2008, 13:06

Też szukam :P
Z przyjemnością będę śledzić ten wątek.

Anonymous - 15-07-2008, 07:34

Dołączam się, chociaż narazie korzystałam z wrocławskiego serwisu i jakby to powiedzieć uczciwie, mam mieszane uczucia, niby miło, kawka, gatka-szmatka itd. Ale chyba nie do końca wszystko jest ok. Ja mam dodatkowy problem, ze względu na fakt, że jestem kobietą chyba podchodzą do sprawy naprawy mojego autka trochę lekceważąco, a co tam przecież to "baba" i tak się nie zna!!! A może ktoś może polecić naprawdę zaufanych mechaników niekoniecznie musi to być ASO. A i jeszcze jedno, gdzie kupujecie części do swoich miśków?
jawaldek - 15-07-2008, 12:15

Witam Wszystkich :) Powiem/napiszę tak: dobry mechanik to skarb szczerozłoty. Ja mam pecha;jak jedno naprawią to drugie zepsują i chętnie całość na nowe by zamieniali. SALLY 86 nie ma na to rady chyba że............. przeszkolisz się w mechanice :wink: Części do Miśków ->> to zależy co.Są części które można zastąpić zamiennikami lub używkami bez szkody dla bezpieczeństwa jazdy ( podam Ci na PW adresy stron) a te które wpływają na nasze i innych bezpieczeństwo to tylko autoryzowane stacje (bierz koniecznie rachunki na te części) Pozdrówka :)
czekoladka_1981 - 15-07-2008, 13:12

Docent napisał/a:
Szukam najlepszego serwisu w Waszej ocenie w obrębie województw; śląskie, opolskie,

http://www.szic.pl/mitsubishi.htm

Anonymous - 16-07-2008, 07:35

Jawaldek byłabym wdzięczna za adresy sprawdzonych sklepów z częściami do mojej Pojarki. Jeżeli chodzi o mechanikę to siłą rzeczy przyuczam się powoli :lol: heh, ale oczywiście szukam wciąż mechanika bezskutecznie niestety narazie, ale mam cichą nadzieję, że w końcu się uda.
jawaldek - 16-07-2008, 09:06

sally86 napisał/a:
Jawaldek byłabym wdzięczna za adresy sprawdzonych sklepów z częściami do mojej Pojarki. Jeżeli chodzi o mechanikę to siłą rzeczy przyuczam się powoli :lol: heh, ale oczywiście szukam wciąż mechanika bezskutecznie niestety narazie, ale mam cichą nadzieję, że w końcu się uda.

:) Witaj. Sprawdź swoją pocztę Pozdrówka :)

Anonymous - 16-07-2008, 14:47

Wszystko super. Dzięki bardzo, ale drugi link coś nie działa :?