| 

| Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Czy ktoś by się podjął obejrzenia ?? :>

Maretzky85 - 09-07-2008, 17:38
 Temat postu: Czy ktoś by się podjął obejrzenia ?? :>
 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5645412

Ma być to samochód do pojeżdżenia na razie, a w przyszłości jak Koszmarek zda prawko, będzie bazą do remontu.
 Generalnie chodzi o to, żeby nie był przerdzewiały za bardzo i żeby ten silnik pożył jeszcze
   Osobiście nie wierzę w to "stare małżeństwo" ale kto wie
   Hubeeert - 09-07-2008, 18:07

| Maretzky85 napisał/a: |  	  | być to samochód do pojeżdżenia na razie, a w przyszłości jak Koszmarek zda prawko, będzie bazą do remontu. | 
 4G13 w C51A to gaźnik.
 Szukałbym raczej C52A, Automat ale co kto lubi.
 Maretzky85 - 09-07-2008, 18:50

A co złego w gaźniku prócz niemożności regulacji sensownej ?
   Automat odpada. Nie pasuje ani mi ani Koszmarkowi
   Tak czy inaczej ktoś podejmie się oglądnięcia ?? :}
 akbi - 09-07-2008, 19:37

Maretzky85  nie znam sie za bardzo na Coltach i to jeszcze tym modelu, ale jak nikt Ci sie nie zglosi do jutra to mogę podjechac, zrobic Tobie fotosesje tego Colta i zdac relacje z jazdy testowej ... jeśli pozwola.
 Krzyzak - 09-07-2008, 20:02

niestety nie bardzo mam czas - chetnie bym pomogl, jednak wcale nie znam sie na gaznikach i nie mam niestety czasu

moze zadzwonie i zapytam (jesli to nie handlarz), czy spotkalby sie gdzies na trasie do mnie do pracy - wtedy ew. moge luknac
 koszmarek - 09-07-2008, 20:42

Ja bym była bardzo wdzięczna ^^ BO za taka cenę to było by naprawdę cudownie gdyby rzeczywiście był w JAKIMŚ lepciejszym stanie...
 josie - 09-07-2008, 22:48

Albo mi się wydaje, albo ktoś go sprayem traktował po drzwiach kierowcy i tylnym błotniku...
 Cena ciekawa ale hmm... ja bym szukał czegoś w lepszym stanie wizualnym i blacharskim. Silnik zawsze zmienić można.
 Jeśli jutro znajdę chwilę to podjadę - mam niedaleko.
 Maretzky85 - 10-07-2008, 06:31

Ja się właśnie obawiam tego spreya, mam cichą nadzieję, że tak dziwnie się tylko światło ułożyło...
 akbi, umów się jakoś z josie i rzućcie okiem jak to wygląda jak macie czas
   Potem byście zdali relacje i pokazali fotki colciaka.
 Bylibyśmy bardzo wdzięczni z koszmarek
 akbi - 10-07-2008, 08:49

| Maretzky85 napisał/a: |  	  | akbi, umów się jakoś z josie i rzućcie okiem jak to wygląda jak macie czas   | 
 umawiamy się .... jak się umówimy, to damy znać

Zadzwoń do tego gościa, dowiedz się, czy można go obejrzeć np jutro i napisz nam na PW dokładne namiary (adres, telefon)
 akbi - 11-07-2008, 09:14

Maretzky85, jestem ustawiony z Josie, ale nie mamy od Ciebie w dalszym ciągu dokładnych namiarów miejsca w którym stoi ten Colt.
 Czekamy na info do godz 13 ... w przeciwnym wypadku będziemy mogli zajrzeć do niego dopiero w przyszłym tygodniu.
 koszmarek - 11-07-2008, 10:18

i już nieaktualne:( spóźniliśmy się:(
 Maretzky85 - 11-07-2008, 13:39

Tak jak Koszmarek wspomniała, niestety się spóźniliśmy, niemniej wielkie dzięki za chęci
   Na pewno coś się jeszcze znajdzie
   akbi - 11-07-2008, 13:42

| Maretzky85 napisał/a: |  	  | wielkie dzięki za chęci   | 
 no problem
   Powodzenia w dalszych poszukiwaniach

|  | 
 |  |