To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Drzwi od Colta do Protona ??

bastek69 - 11-07-2008, 01:04
Temat postu: [ALL] Drzwi od Colta do Protona ??
Witam Panowie Coltomaniacy...
mam pytanie: czy drzwi od Colta CAO będą pasować do Protona 315 Glsi z '98 roku?...

potrzebuje jakieś dorwać bo w moim Protonie niestety drzwi pasażera ktoś nieudolnie wyszpachlował,pomalował i teraz wsio odłazi, pęka i straszy przechodniów ;p.... a szykuje sie do malowania i pasuje się jakoś z tym uporać... szukam wszędzie drzwi ale do Protona nie moge dostać... natomiast jest mnóstwo ofert do Colta a w sumie wyglądają identycznie.
Czy mógłby mi ktoś doradzić fachowo?

ps. czy kupując drzwi "z korbką" będe mieć kłopot z zamontowaniem i podłączeniem elektryki z moich drzwi?

pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc ;)

karolgt - 11-07-2008, 02:43

faktycznie wyglądaja prawie identycznie.

mozesz sprawdzić w danych katalogowych wymiary czy się zgadzają, chociaz nie wiem czy aż tak dokładne dane uda sie wygrzebać.

w każdym razie, jak nikt nie udzieli Ci odpowiedzi takiej że np. ktoś przełożyl i pasują idealnie, to zapraszam na zlot w Krakowie (np. w ta niedziele), weż linijke czy co tam chcesz do mierzenia, pare coltów napewno będzie i sprawdzisz czy będą pasować.

bastek69 - 11-07-2008, 10:43

hehe ;) ... no na zlocik to bym wpadł z chęcia....ale jak narazie to wygląda strasznie mój Protoniak więc troche wstd ;p.... pochwale sie na zlocie jak go obmaluje ;)

ps. dziękuje za zaproszenie;)...

jolly69 - 11-07-2008, 15:00

bastek69 napisał/a:
ps. czy kupując drzwi "z korbką" będe mieć kłopot z zamontowaniem i podłączeniem elektryki z moich drzwi?

Zobacz tu: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=24507