To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Chyba mnie trafi

wojmi1 - 18-07-2008, 16:37
Temat postu: Chyba mnie trafi
Od pisze Ci bardzo grzecznie: urzekła mnie Twoja historia
a po ludzku ktoś Ci tą karte wystawia ktoś Ci ją przywozi a Ty nie masz czasu a inni muszą mieć bo Ty pracujesz i jeszcze filtry w colcie
za tydzień jak będe na spocie w Krakowie to ją oddam Adaho
w poniedziałek wyjeżdżam w góry i wracam w niedziele i wisi mi kwestja Twojej karty nie jestem twoim gońcem ani sługą --- Wojmi 1

Dnia 18-07-2008, pią o godzinie 15:19 +0200, woj............. napisał(a):
Dzięki za nr. Jak będzie konieczne to się skontaktuję.
> W tym momencie nie mogę zadzwonić bo jestem do 22 w pracy..
> Nie mam za bardzo czasu odebrać karty osobiście :(
> Byłbym niezmiernie wdzięczny za przesyłkę pocztą za którą oczywiście zwrócę Ci pieniądze.
>
> Moje dane:
> Wojtek J...
> 32-650 Kęty
> ul W...............
>
> P.S Odpisz na tego e-maila żebym wiedział czy to wyślesz czy jakoś inaczej to załatwimy, ewentualnie możemy umówić się np w oświęcimiu albo gdzieś indziej ale może być ciężko bo ostatnio nie mam na nic czasu..
>
> Muszę wymienić płyny i filtry w moim colcie dlatego karta by mi się bardzo przydała jak najszybciej :)
>
> Z pozdrowieniami Wojtek "wojtas20" Jura.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zamieszczam bo to sprawa klubowa i na dodatek z rejonu z Kęt do Oświęcimia jest max 15km
Podałem koledze moj nr telefonu karta leży u mnie od Spotu w Piotrowicach gdzie miała być odebrana
Proszę oceńcie

Adaho_krak - 18-07-2008, 17:54

Wojtuś, koleś może faktycznie ma problem z czasem. Są ludzie w naszym regionie którzy odebrali karty pare dni temu (były gotowe na początku maja b.r.), a mają do mnie 2 km. Tak że luzik. Jeśli ciśnienie Ci nie pozwala wytrzymać, to przywieź w/w kartę na spot, ja załatwię sprawę do końca.
wojmi1 - 18-07-2008, 18:26

Przepraszam mnie teraz nie będzie przez tydzień ide od poniedziałku w góry z synem
-- dałem mu mailem moj nr telefonu ale on nie miał czasu zadzwonić
jak wróce to zobaczymy

Hubeeert - 18-07-2008, 18:47

wojmi1 jakby Ci to powiedzieć.
Grzecznie to Ty nie odpisałeś.
Nie ma czasu odebrać? Fakt to jego problem. Ty nie musisz mieć czasu, żeby ją wysyłać. Ale to Cię niespecjalnie a właściwie wcale nie upowaznia do pisania w ten sposób:
wojmi1 napisał/a:
wisi mi kwestja Twojej karty nie jestem twoim gońcem ani sługą --- Wojmi 1

Ludzie są różni. Trudno. Twoje nerwy = Twoja sprawa.

wojmi1 napisał/a:
Proszę oceńcie

Moja ocena powyżej.

wojmi1 - 19-07-2008, 12:34

I tu się z Tobą Hubciu zgadzam.
Nie publikuje reszty korespondencji bo nie zamierzam sie usprawiedliwiać ........
Karta lezy w moim sklepie w Oswiecimiu i jest do odbioru od 8 do 18 w tygodniu, w soboty od 8 do 13.00

Hubeeert - 19-07-2008, 16:07

wojmi1,
wojmi1 napisał/a:
Nie publikuje reszty korespondencji bo nie zamierzam sie usprawiedliwiać ........
poproszę na PW do mnie.

Temat uważam za zamknięty.