LPG - zdiecia instalacji gazowych w galantach
kokoksik - 25-07-2008, 18:10 Temat postu: zdiecia instalacji gazowych w galantach witam wszystkich Jestem nowym posiadaczem miśka
Planuje założyć gaz (sekwecje ) Przekopałem już trochę ten temat ręcznie ( funkcja szukaj nie działa mi poprawnie - moge wyszukać jedynie autora tematu a samego tematu już nie - jeśli ktoś wie jak to zmienić prosze o kontakt na PW)
Wracając do tematu nie znalazłem żadnych zdjęć instalacji sekwencyjnych w galantach mogłem coś przeoczyć - szukałem ręcznie
Chodzi mi o to że chciał bym widziec w jaki sposób ta instalacja jest zamontowana w celu przypilnowania gaziarzy
Prosze również o opis jak sama instalacja powinna wyglądać ( co powinni odkręcić a co przykręcić)
PS pochodzę z pod kielc (50km) a dokładniej okolice Gacki leszcze(fabryka płyt kartonowo gipsowych Lafarge) Stawiany fabryka gipsu Rigips czy ktoś zna w tych okolicach jakiegoś porządnego gaziarza do mojego misia 2.0 16V
krzysio1972 - 28-07-2008, 10:52 Temat postu: Re: zdiecia instalacji gazowych w galantach Słabo szukałeś.
Tu masz watek z dyskusja o instalkach i zdjeciami, polecam rowniez dzial lpg.
kokoksik - 07-08-2008, 13:22
krzysio1972, Wielkie dzięki Daje pomógł
krzysio1972 - 08-08-2008, 09:18
Z tym słabo szukałeś to trochę przesadziłem, dopiero teraz zauważyłem, że szukajka jest zablokowana i właściwie w obecnym stanie jest bezużytecna. Cieszę się, że podpowiedziany wątek się przydał.
|
|
|