To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - poszukiwany moderator

Rafal_Szczecin - 06-05-2006, 23:47
Temat postu: poszukiwany moderator
jak widzicie nie zbyt sie wyrabiam z tym wszystkim
wiec prosilbym kogos z Was - forumowiczow , tych w miare stalych, co czesto wchodza i maja czas . prosilbym o PW tego ktory chcialby zostac modem w sportach motorowych , naturalnie ja nim nadal tez bede :)

pozdrawiam
ps. jezeli zglosi sie kilka osob to wtedy zrobimy hmmm losowanie :mrgreen:

Hubeeert - 06-05-2006, 23:56

Nie losowanie tylko głosowanie. :roll: :mrgreen:
Anonymous - 07-05-2006, 08:31

Rafałku, a z czym Ty się słonko nie wyrabiasz? Zwłaszcza w sportach, gdzie post pojawia się raz na 4 dni ;-)
Rafal_Szczecin - 07-05-2006, 12:00

Fido słonko poprostu nie wyrabiam sie z tym wszystkim ,tera dodatkowo doszlo kuuuupe nauki, i od jakiegos czasu zabawiam na forum troszke rzadziej (zara napiszecie ze jest to zart ale taka prawda . ). a jezeli sie pojawiam to czytam co wg mnie najwazniejsze i ide dalej ;) .
no ale tutaj szukamy kogos kto zechcialby zostac modem w sportach, tak wiec Fido jestes chetny ?? :mrgreen:

Anonymous - 07-05-2006, 17:27

Rafal_Szczecin napisał/a:
Fido słonko poprostu nie wyrabiam sie z tym wszystkim ,tera dodatkowo doszlo kuuuupe nauki, i od jakiegos czasu zabawiam na forum troszke rzadziej (zara napiszecie ze jest to zart ale taka prawda . ). a jezeli sie pojawiam to czytam co wg mnie najwazniejsze i ide dalej ;) .
no ale tutaj szukamy kogos kto zechcialby zostac modem w sportach, tak wiec Fido jestes chetny ?? :mrgreen:

Ależ proszę uprzejmie. Mogę być modem całego forum nawet. Jak na razie to tu modów nie potrzeba wcale. Sztuczne stanowiska sztucznych działów jak dla mnie. W dziale sport to chyba ostatnio mój dziadek coś napisał ;-)

Rafal_Szczecin - 07-05-2006, 20:48

Fido__ napisał/a:
dziale sport to chyba ostatnio mój dziadek coś napisał

wlasnie o to chodzi ;/ trzeba jakos rozbujac ten dzial :!:

Anonymous - 07-05-2006, 21:46

Nie ma co bujać. Jak nikt nie chce pisać, to trzeba zamknąć. Bezsensowne jest istnienie tworu, który jest martwy....

To co? Może ankieta?

TNT - 07-05-2006, 22:18

Fido robisz sie marudny jak zawsze i zaczynasz przeginac. A moze ktos chce? Daj troche czasu wielu osob nie ma wiec poczekajmy. Ja chetnie czytam wiadomosci sportowe a ze nie chce mi sie ich szukac w sieci to mam je tutaj. Chetnie pomoge Rafiemu jak bede mial czas to bede wrzucal mu materialy.
Anonymous - 08-05-2006, 06:27

TNT napisał/a:
Fido robisz sie marudny jak zawsze i zaczynasz przeginac. A moze ktos chce? Daj troche czasu wielu osob nie ma wiec poczekajmy. Ja chetnie czytam wiadomosci sportowe a ze nie chce mi sie ich szukac w sieci to mam je tutaj. Chetnie pomoge Rafiemu jak bede mial czas to bede wrzucal mu materialy.

To, że marudny, to chyba normalny stan ;-)

Ja się tylko zastanawiam głośno po co dział do którego nikt nie pisze. I co gorsza, dlaczego trzeba być moderatorem, żeby go rozruszać. To już zwykły user nie potrafi? Uprawnienia nadają jakąś błyskotliwość i pracowitość? No bez jaj, nie jesteśmy w gimnazjum

Chooper - 08-05-2006, 06:41

TNT napisał/a:
Fido robisz sie marudny jak zawsze i zaczynasz przeginac

tym razem jest wyjątkowo marudny.... :lol: :wink: chyba sie zbierał w sobie a teraz eksploduje ;)

Anonymous - 05-06-2006, 12:49

cos chyba malo osob sie interesuje tym dzialem :x
Anonymous - 05-06-2006, 20:21

dajta mnie :mrgreen:

rachu ciachu i po sprawie 8)

Hubeeert - 05-06-2006, 20:24

gumas_72 napisał/a:
dajta mnie

a chcesz? to pogadam z duchem serwera ;-)

Anonymous - 05-06-2006, 20:26

Hubeeert napisał/a:
gumas_72 napisał/a:
dajta mnie

a chcesz? to pogadam z duchem serwera ;-)

jak ma być bezkrólewie mogem tam powycinać raz na 7 dni :mrgreen:

Hubeeert - 05-06-2006, 20:27

bezkrólewia nie ma - Ojciec Dyrektor tzn ten no ryży z Białego panuje :D Wiesz o kim mówię - Szybki Lopez vel Don Jaceckone :lol: