Forum ogólne - Wredny Wygląd.
Hubeeert - 31-07-2008, 20:23 Temat postu: Wredny Wygląd. No właśnie - czy zauwazyliście, że samochody (niektóre) mają z przody wyjątkowo wredny/agresywny/zły wygląd?
Mój kandydat (na chwilę obecną) do numeru 1 to niestety nie Misiek - tu filmik w większym rozmiarze - CLICK
ale obejrzyjcie dokładnie a szczególnie od 2:56 do 3:00.
Wklejać zdjęcia, filmiki, dyskutować.
stary alfer - 31-07-2008, 21:05
Ładny Batmobil
Trzeba przyznać, że Koncern spod znaku Lwa produkuje ostatnio piękne auta.
Jednak dla mnie najbardziej wredny look prezentuje Galant EAx, szczególnie w wersji Avance. Normalnie spać po nocach nie daje
Jogurt - 31-07-2008, 21:14
rekin patrzy groźnie ale jak dla mnie nismo 200 sx s14a. takiemu to trzeba zjechać z drogi
Anonymous - 01-08-2008, 17:34 Temat postu: Re: Wredny Wygląd.
Hubeeert napisał/a: | No właśnie - czy zauwazyliście, że samochody (niektóre) mają z przody wyjątkowo wredny/agresywny/zły wygląd? |
Wredny=zły?
A może taki, który źle się kojarzy?
Widzieliście może nowego Outlandera albo L200, zwłaszcza srebrne?
Z przodu to wygląda jak ruski pociąg pancerny (taki z filmu z Bondem).
Ale de gustibus non est disputandum.
PS
Fotek nie wklejam - Mitsu jaki jest każdy widzi...
Robson86 - 01-08-2008, 17:56
Ale moim skromnym zdaniem i tak duzo brakuje wspolczesnym autom do klasykow typu stare amerykanskie "muscle cary"
np.
Pozdroo
Anonymous - 22-09-2008, 00:02
Tak jest, Amerykanie rządzą jeśli chodzi o Agresywny design
Ten, na przykład, zdecydowanie wygląda na w*%rwionego S#*%wysyna
Misiek :) - 23-09-2008, 11:35
do mnie nie przemówił ten lew... może na żywo...
Hubeeert napisał/a: | Ale moim skromnym zdaniem i tak duzo brakuje wspolczesnym autom do klasykow typu stare amerykanskie "muscle cary" |
tu popieram,
ale Mitsu też daje rade, szczególnie gal rekin, czy evo X
cns80 - 23-09-2008, 13:51
Hopar, ten jest moim ideałem
Anonymous - 23-09-2008, 14:48
Osobiście nie miałem okazji dokładnie się przyjżeć EVO X (tylko lusterko wsteczne i to przez moment bo zjechał z drogi).
Dla mnie Gal EAxx rządzi. Marzyłem o takim aucie jak tylko zrobiłem prawko. To już tyle lat. Na reszcie spełniłem swoje marzenie ale tylko połowicznie. bo mnie się najbardziej podoba sedan, a mam kombi. Ale i tak jest śliczny.
Co do peugeota to śliczne reflektory (kocie oczy) są trafione w samo sedno, a reszta za bardzo przypomina poprzednią wersję. Galant był z mitsubishi niepowtarzalny bo żadnego miśka nie kopiowali.
Muscle Cary......mmmmmm...... tu to kosmos.....ale koszt takowego też nieziemski.....
Dla mnie gal rządzi......
Do innych marek niektórzy spesjalnie kupują lampy tuningowe o czarnych plastikach i chromowanych odbłyśnikach a gal ma je w standardzie.....
W swoim zmieniłbym tylko klapę na tę od LEGNUM VR4, bo jest agresywna. Nic poza tym.
Anonymous - 23-09-2008, 15:19
EVO X i Gal Rekin wygladaja jak trzeba.
Ale z ciekawostek agresywnego wyglądu na pewno warto zwrócić
uwage na concept car BMW. Gina:
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
3m 50s - 3m 59s
poza tym nie zardzewieje bo powloka jest z syntetycznego materiału
cns80 - 23-09-2008, 15:19
Forest_Taft napisał/a: | Dla mnie gal rządzi | Dla mnie Gal to tygrys......
ale już lekko wylniały
Anonymous - 23-09-2008, 16:13
Leser....powiem szczerze ze powaliło mnie to auto na glebę......
Nie tyle wyglądem co pomysłami i nowinkami technicznymi.....
Prawie jak człowiek.....Powieki itp....Ciekawe jak rozwiązali względy bezpieczeństwa.......Na pewno jakoś .....
Interesująca konstrukcja.....
To chyba jakiś materiał....albo guma....
Ciekawy samochód. Za parę lat pewnie jeszcze latać będą....hehehe
Misiek :) - 23-09-2008, 17:08
leser, fajne autko, tylko, że bmw:( nie lubie tej marki
Forest_Taft, dla mnie kombi jest ładniejszy... taka płynność lini dachu i tył bardziej agresywny...
ale rzecz gustu
Anonymous - 23-09-2008, 17:19
Misiek napisał/a: | rzecz gustu |
Tzn nie dopisałem że sam tak na prawdę nie wiem co mam o tym sądzić. Podobał mi się zawsze sedan. Mam kombi i też się cieszę i bardzo mi się podoba. I sam nawet nie wiem czy nie bardziej niż sedan ze względów np. ergonomii bagażnika, a że dziecko mam małe to łatwiej mi wózek wrzucić do kombi itd. Sam osobiście jak dobrze pamiętam to nie widziałem nigdy kombi, i nie wiedziałem jak to się ma do sedana. i sam już nie wiem który jest ładniejszy.
Wiem natomiast że zobaczyłem fotki chłopaków Legnum kombi i wiem że taki tył bym chciał mieć w swoim......
Nie wiem, może tylko się czepiam własnego auta, bo sam nie wiem co ładniejsze......
Na prawdę to mam takiego klina że szok. Bo galant EAxx jest bez wątpienia najładniejszym autem jak dla mnie i chyba nie ważne czy kombi czy sedan.
Hubeeert - 23-09-2008, 19:37
Forest_Taft napisał/a: | Osobiście nie miałem okazji dokładnie się przyjżeć EVO X (tylko lusterko wsteczne i to przez moment bo zjechał z drogi). | Jechałem jak prowadziłem przypadkowo spotkanego w Grudziądzu sitha na Zlot. No cóż. Faktycznie ma zły wygląd. Tyle, że mój wcale nie jest lepszy na drodze
|
|
|