[XX-92]Galant E3xA i starsze - Wygląd wnętrza bagażnika w E3x sedan
Serek - 02-08-2008, 13:49 Temat postu: Wygląd wnętrza bagażnika w E3x sedan Chciałbym poprosić Was o zdjęcia lub przynajmniej opis wyglądu wnętrza bagażnika w wersjach sedan dla rocznika 88-92.
Wiem jak wygląda komora bagażnika w hatchbacku - cała zasłonięta plastikowym odlewem.
Czy coś podobnego (w całości lub w elementach) znajduje się u was?
ASpecnaz - 03-08-2008, 18:42
U mnie wygląda to mniej więcej tak
Bartek - 04-08-2008, 11:28
trochę zdewastowana ta tapicerka, ale miałem podobną
Serek - 04-08-2008, 15:05
No to kicha. Hatchbacki wyposażono w fajowe, plastikowe osłony a tutaj taka lipa. Wydaje mi się, że i u mnie było coś takiego. Nie przypuszczałem jednak, że fabrycznie go tak wypuścili. A może trafi się ktoś, kto ma "rodzynka" w bagażniku? Oryginał oczywiście.
waldi-1 - 04-08-2008, 22:33
no to cie zmartwie, takie miski < sedany> niemaiły takiego bagaznika jakiego bys chciał ,ja mam troszke inną tapicerke w bagazniku coś w rodzaju nadkola ale obszyte to jest takim meszkiem, on ma zdewastowana ta komore bagaznika, a lewarek to nie tam ma być ja mam orginalnego galusa więc jak mam ja to i fabrycznie takie były
Serek - 05-08-2008, 17:38
waldi-1 napisał/a: | ja mam orginalnego galusa więc jak mam ja to i fabrycznie takie były |
To jeszcze o niczym nie świadczy. Bywały wersje i ... wersje.Zbieram opinie posiadaczy tych modeli aby utwierdzić się w przekonaniu, że nie warto więc szukać i spróbować zabudowy na własną rękę.
waldi-1 - 05-08-2008, 18:08
owszem bywały wersje i wersje ,rózniły sie wyposazeniem, tapicerka,nadwoziem,silnikami ale raczej nie zabudową bagaznika
Wook@sH - 05-08-2008, 22:50
ja postaram sie jutro pstryknąć foty, bo dziś już mi wyleciało z głowy mimo że miałem aparat w rękach.
Ale z tego co widziałem na poprzednich zdjęciach i jak pamiętam jak mam u siebie w bagażniku, to albo nie różni się w ogóle, albo mam z bardziej miękkiego materiału zrobione, ale kształt jest bardzo podobny.
Serek - 05-08-2008, 22:58
Wook@sH ze względu na ten sam model Galanta, proszę Cię o te zdjęcia.
[ Dodano: 10-08-2008, 10:11 ]
Oto zdjęcie lewej strony bagażnika zrobione w modelu 1.8 EXE. Jak widać wydmuszka wyglądająca znacznie lepiej niż to co na zdjęciu wyżej. Powiem tylko, że druga strona wygląda równie dobrze.
P.S. Przepraszam za słabą jakość zdjęcia.
|
|
|