To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - Wygląd wnętrza bagażnika w E3x sedan

Serek - 02-08-2008, 13:49
Temat postu: Wygląd wnętrza bagażnika w E3x sedan
Chciałbym poprosić Was o zdjęcia lub przynajmniej opis wyglądu wnętrza bagażnika w wersjach sedan dla rocznika 88-92.
Wiem jak wygląda komora bagażnika w hatchbacku - cała zasłonięta plastikowym odlewem.
Czy coś podobnego (w całości lub w elementach) znajduje się u was?

ASpecnaz - 03-08-2008, 18:42

U mnie wygląda to mniej więcej tak

Bartek - 04-08-2008, 11:28

trochę zdewastowana ta tapicerka, ale miałem podobną ;)
Serek - 04-08-2008, 15:05

No to kicha. Hatchbacki wyposażono w fajowe, plastikowe osłony a tutaj taka lipa. Wydaje mi się, że i u mnie było coś takiego. Nie przypuszczałem jednak, że fabrycznie go tak wypuścili. A może trafi się ktoś, kto ma "rodzynka" :D w bagażniku? Oryginał oczywiście.
waldi-1 - 04-08-2008, 22:33

no to cie zmartwie, takie miski < sedany> niemaiły takiego bagaznika jakiego bys chciał ,ja mam troszke inną tapicerke w bagazniku coś w rodzaju nadkola ale obszyte to jest takim meszkiem, on ma zdewastowana ta komore bagaznika, a lewarek to nie tam ma być :p ja mam orginalnego galusa więc jak mam ja to i fabrycznie takie były
Serek - 05-08-2008, 17:38

waldi-1 napisał/a:
ja mam orginalnego galusa więc jak mam ja to i fabrycznie takie były

To jeszcze o niczym nie świadczy. Bywały wersje i ... wersje.Zbieram opinie posiadaczy tych modeli aby utwierdzić się w przekonaniu, że nie warto więc szukać i spróbować zabudowy na własną rękę.

waldi-1 - 05-08-2008, 18:08

owszem bywały wersje i wersje ,rózniły sie wyposazeniem, tapicerka,nadwoziem,silnikami ale raczej nie zabudową bagaznika
Wook@sH - 05-08-2008, 22:50

ja postaram sie jutro pstryknąć foty, bo dziś już mi wyleciało z głowy mimo że miałem aparat w rękach.
Ale z tego co widziałem na poprzednich zdjęciach i jak pamiętam jak mam u siebie w bagażniku, to albo nie różni się w ogóle, albo mam z bardziej miękkiego materiału zrobione, ale kształt jest bardzo podobny.

Serek - 05-08-2008, 22:58

Wook@sH ze względu na ten sam model Galanta, proszę Cię o te zdjęcia.

[ Dodano: 10-08-2008, 10:11 ]

Oto zdjęcie lewej strony bagażnika zrobione w modelu 1.8 EXE. Jak widać wydmuszka wyglądająca znacznie lepiej niż to co na zdjęciu wyżej. Powiem tylko, że druga strona wygląda równie dobrze.

P.S. Przepraszam za słabą jakość zdjęcia.