[96-02]Colt CJ0 - Program do ustawiania dawki paliwa
Anonymous - 03-08-2008, 11:32 Temat postu: Program do ustawiania dawki paliwa Witam czy zna ktoś może taki program bo chciał bym podłączyć pod mojego colta i sprawdzić co jest grane ale co do wymiany filtra to też go wymienie bo przejechałem już 50tyś i nie był wymieniany tylko nie wiem jak sie do niego dostać
I jak ktos by wiedział co do tego programu to poprosze link do pobrania ze stronki tego programu.
I jaki kabel był by potrzebny do podączenia
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
Proszę czy zna ktoś taki program.
Miroslaw1305 - 09-08-2008, 17:35
Co do pytania o program do ustawiania dawki paliwa to chyba jakieś nieporozumienie .Może chodzi ci o podłączenie do gniazda diagnostycznego..Majac program i kabel można kasować blędy sprawdzić co boli w aucie .Są też opisy na forum
czekoladka_1981 - 09-08-2008, 18:14
sunia napisał/a: | co do wymiany filtra to też go wymienie bo przejechałem już 50tyś i nie był wymieniany |
Przekroczenie wielokrotnie, wymienia się wraz z olejem.
Anonymous - 09-08-2008, 19:30
czekoladka_1981 napisał/a: | sunia napisał/a: | co do wymiany filtra to też go wymienie bo przejechałem już 50tyś i nie był wymieniany |
Przekroczenie wielokrotnie, wymienia się wraz z olejem. |
Koleżanko ten filtr to od paliwa nie od oleju.
wojtas20 - 09-08-2008, 20:03
Przekroczenie wielokrotnie, wymienia się wraz z olejem.[/quote]
Kolego ten filtr to od paliwa nie od oleju.[/quote]
Podejrzewam że koleżance chodziło o to że filtr paliwa powinno wymieniać się mniej więcej wtedy kiedy wymianę oleju
Miroslaw1305 - 10-08-2008, 21:14
chodzi o filtr paliwa -sunia napisał post w tym samym dniu , jest ponizej i jest odpowiedż .
|
|
|