Off Topic - Obnażamy swoje tatuaże
sruba - 04-08-2008, 11:04 Temat postu: Obnażamy swoje tatuaże Do założenia tematu zainspirował mnie Rafał ze swoim najnowszym nabytkiem...
Poza tym - coż może być bardziej charakterystycznego i rozpoznawalnego jak tatuaż...
Moje małe co nieco:
Zapraszam do obnażania
Tweety - 04-08-2008, 15:02
he he! zapiszczało mi, że strona zawiera treści erotyczne
a dziara fajniutka ja szukam jakiegoś magika w okolicach Rzeszowa, ale o dobrego ciężko...
Anonymous - 04-08-2008, 17:08
Tu pierwszy:
Drugi zamieszczę, gdy Asia zrobi mi jakąś sesję.
Rafal_Szczecin - 04-08-2008, 19:50
Sruba napisał/a: | Do założenia tematu zainspirował mnie Rafał ze swoim najnowszym nabytkiem... |
moj juz chyba wszyscy znaja
sruba - 04-08-2008, 21:00
Tweety napisał/a: | ja szukam jakiegoś magika w okolicach Rzeszowa, ale o dobrego ciężko... |
czasami warto wybrac sie dalej, po to by bylo zrobione lepiej. bo to cos na cale zycie...
gregorbu napisał/a: | Drugi zamieszczę, gdy Asia zrobi mi jakąś sesję. |
Grzechu - to gdzie ty masz te dziary
Rusłana - do roboty !
Anonymous - 05-08-2008, 19:26
Patrząc na tatoo Sruby, aż chce się być Torreadorem!!!
Tylko w czym się zmierzyć?
Może "Turniej Krasomówczy" - pokonany stawia piwo?
Mam nadzieję, że na zlocie bedę wówczas z chęcią "pogadam z Bykiem"!!!
Pozdrawiam
Tweety - 05-08-2008, 20:12
Sruba napisał/a: | Tweety napisał/a: | ja szukam jakiegoś magika w okolicach Rzeszowa, ale o dobrego ciężko... |
czasami warto wybrac sie dalej, po to by bylo zrobione lepiej. bo to cos na cale zycie... |
ech... już i tę kwestię rozpatruję - na razie muszę poprawić ten który już mam, bo trochę już wyblakł a korci już następny - tak to już jest, że jak ma się 1 to chce się następny i następny...
Anonymous - 05-08-2008, 21:02
Coś nowego się jeszcze pojawi - może uda się jeszcze w tym roku? Może Rusłana też wybierze coś dla siebie?
macia - 05-08-2008, 22:04
Rafał, powiedz, że to henna
Rafal_Szczecin - 05-08-2008, 22:26
to prawdziwy w 100% tatuaz, ktory zostanie do konca zycia
sruba - 05-08-2008, 22:43
Rafał - a z ciekawości - ile dałeś ?
karol - 06-08-2008, 01:26
Fajny byk Sruba, musze poprosic przyszla zonke,to zrobi fot.mojego
i mozemy zalozyc Kolko Horoskopowe
No ale Rafal_Szczecin bije wszystkich Ciekawe czy wszyscy moderatorzy
musza sie tak zarysowac
A tak na serio to naprwde zaj.biaszczy tatuaz.
stary alfer - 06-08-2008, 07:29
Tweety napisał/a: | ech... już i tę kwestię rozpatruję - na razie muszę poprawić ten który już mam, bo trochę już wyblakł a korci już następny - tak to już jest, że jak ma się 1 to chce się następny i następny... |
Tweety, polecam:
http://tattoogonzo.v.pl/index.html
lub gość o ksywce WOLF. Obaj ze Szczecina, obaj są świetni.
Rafal_Szczecin - 06-08-2008, 09:16
lub Alien . wszyscy ze szczecina, niestety maja tez swoje terminy ... ja czekalem 3 tyg . u Gonza czeka sie w zaleznosci od szczescia , do 2-3 tyg nawet do 1,5 miesiaca .
sruba - 06-08-2008, 09:24
pamietajcie tylko, ze:
Tweety napisał/a: | ja szukam jakiegoś magika w okolicach Rzeszowa, ale o dobrego ciężko... |
wiec, to taki drobny kawałek drogi z Rzeszowa do Szczecina...
pewnie cos fajnego i w Krakowie i na Śląsku, ew. w Warszawie też się znajdzie...
|
|
|