To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Lusterka

Anonymous - 08-05-2006, 12:19
Temat postu: Lusterka
Własnie wczoraj zastałem rano moje Cari bez wkładów w lusterkach nie jestem pewien czy zabrali same szkła czy cos jeszcze pozostały mi tylko kabelki. :cry: Czy wie moze ktos gdzie(Łódz) mozna nabyc po normalnej cenie takie wkłady bo w ASO 240zł szt!
Student - 08-05-2006, 12:20

w warszawie cos ok. 24zł szt.
ale świnie zostawili obudowę, poważne niedopatrzenie. :oops:

Rafal_Szczecin - 08-05-2006, 12:22

poszukaj na allegro albo na jakiejs gieldzie, ale predzej allegro .
Matejko - 08-05-2006, 13:20

Rafal_Szczecin napisał/a:
poszukaj na allegro albo na jakiejs gieldzie, ale predzej allegro .

wtedy moze ci sie uda odkupic wlasne :mrgreen:

Student - 08-05-2006, 13:35

Zadzwoń tu:
ul. Świderska
0-22 678-51-70 Warszawa
ale może robią wysyłkę, albo któryś z Mitsuman.., zakupi i ci prześle

A apropo miałeś elektryczne czy manualne lusterka, bo kabelki mogą wiścieć od podgrzewania.

piwkotom - 08-05-2006, 16:19

Sebas, na allegro jest gosc z Lodzi co handluje wkladami, sam u niego kupilem z dostawa do domu. A Cichy to chyba nawet swoj wklad u niego kupil :lol: ale tego nie wie nikt ;)
to chyba ten
zadzwon i pogadaj

Chooper - 08-05-2006, 16:43

Sebas, a gdzie pozyczyli od Ciebie te lusterka ?
Anonymous - 08-05-2006, 18:51

Pożyczyli mi je pod blokiem na retkini ale nie oddali jeszcze :cry:juz kiedys moja własnosc wrocila do mnie ale to byl cud chyba i raczej sie nie powtórzy.Czyzby ktos miał zamówionko na takie? :evil:Mam pytanie czy kabelki sa od elektrycznego sterowanioa czy tez podgrzewania?
luk_szc - 08-05-2006, 19:38

Są od grzania i od sterowania , od grzania dochodzą do samego wkładu a od sterowania do silniczków .
Anonymous - 08-05-2006, 22:18

mi też zwinęli jakiś miesiąc temu - też do Cari.
Wkłady około 25 zeta z założeniem
kabelki co sterczą to od podgrzewania - ja nie podłączałem
Polecam 2 zakłady koło mnie - jeden na Limanowskiego przy mokrej a drugi na Lutomierskiej bodajże przy piwnej (około Lutomierskiej 45

Anonymous - 09-05-2006, 20:10

A te wkłady to tam kupowałes czy zakładałes?Ja juz zamówilem jutro bede miał podróbki oczywiscie podgrzewane za 45zł szt.taniej nie znalazłem.Chyba sam dam rade załozyc kabelki wczepic i przykleic do wnetreza :?:
piwkotom - 09-05-2006, 20:56

Sebas napisał/a:
A te wkłady to tam kupowałes czy zakładałes?Ja juz zamówilem jutro bede miał podróbki oczywiscie podgrzewane za 45zł szt.taniej nie znalazłem.Chyba sam dam rade załozyc kabelki wczepic i przykleic do wnetreza :?:

zaden problem, podczepiasz kabelki i wciskasz, oczywiscie z wyczuciem ;)

P.S. Oczywiscie widzimy sie w sobote na spocie w Rossoszycy? Info tutaj

Anonymous - 10-05-2006, 21:57

właśnie - zapodaj na zlot to zobaczę jak założyłeś :)
ja założyłem bez podgrzewania póki co - musiałem na szybko i tylko takie były :)

Potek - 10-05-2006, 23:04

Ja się zastanawiam ile oni dostają za komplet lusterek u hurtownika... mam nadzieję że na flaszke im wystarczy... :evil: mnie buchneli w zeszłym roku jesienią. Założyłem same szkła bez tych plastikowych ramek po 25 zł sztuka, wkleiłem je na silikon i działa :) ale ja mam lusterka manualne i bez podgrzewania.

Sebas gdzie dostałeś te wkłady w takiej cenie? i czy one są z tą plastikową ramką?

Anonymous - 11-05-2006, 10:23

Ja, zanim "kupiłem" na allegro sobie wkład po tym jak mi go buchnęli, to zdążyłem dorobić w punkcie na Limanowskiego. Ale niestety różnica w lusterkach była tak duża, że "musiałem, po prostu musiałem" wrócić do swojego oryginału :D