Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] gdzie naprawić szyberdach
pawel-krol - 08-08-2008, 11:11 Temat postu: [Cari 1.6] gdzie naprawić szyberdach pytanko jak w tytule
dodam tylko że szyber na korbke,polamały sie obie prowadnice i nie można go domknąć.
szukam jakiegoś wardsztatu który mi to zrobi
jestem z minska maz
biedronp - 08-08-2008, 23:44 Temat postu: Re: gdzie naprawić szyberdach
pawel-krol napisał/a: | pytanko jak w tytule
dodam tylko że szyber na korbke,polamały sie obie prowadnice i nie można go domknąć.
jestem z minska maz |
Brzyszcz Serwis.
0 22 814 12 60 (nie wiem, czy aktualny, jak co to google)
W Warszawie na Jagiellońskiej (między Rondem Starzyńskiego a Mostem Grota, skręca się w prawo za stacją Orlen i przystankiem autobusowym) a wjazd od Gersona. Wygląda niepozornie (to delikatnie powiedziane) ale są w tym naprawdę nieźli. Kiedyś się załapali w tygodniku Motor na artykuł o szyber bo w tym się specjalizują.
Kiedyś u nich robiłem parę rzeczy, po znajomości - ale z elektryką głównie jeszcze jak miałem UNO. Co najważniejsze - nie zdzierają.
pawel-krol - 14-08-2008, 21:39 Temat postu: Re: gdzie naprawić szyberdach
biedronp napisał/a: | pawel-krol napisał/a: | pytanko jak w tytule
jestem z minska maz |
Brzyszcz Serwis.
0 22 814 12 60 (nie wiem, czy aktualny, jak co to google)
W Warszawie na Jagiellońskiej (między Rondem Starzyńskiego a Mostem Grota, skręca się w prawo za stacją Orlen i przystankiem autobusowym) a wjazd od Gersona. Wygląda niepozornie (to delikatnie powiedziane) ale są w tym naprawdę nieźli. Kiedyś się załapali w tygodniku Motor na artykuł o szyber bo w tym się specjalizują.
Kiedyś u nich robiłem parę rzeczy, po znajomości - ale z elektryką głównie jeszcze jak miałem UNO. Co najważniejsze - nie zdzierają. |
BYŁEM i potwierdzam słowa kolegi biedronp że niepozorne to malo powiedziane ale co najważniejsze gość konkretny bez owijania w bawełne powiedzial co za ile i ile czasu.
Zabaczymy jak sie spiszą w praktyce bo auto wstawiam w środe.
Nie moge porównać z innymi firmami ale 400 złociszczy za wymiane prowadnic to chyba sporo.
biedronp - 15-08-2008, 22:28 Temat postu: Re: gdzie naprawić szyberdach
pawel-krol napisał/a: | że niepozorne to malo powiedziane ale co najważniejsze gość konkretny bez owijania w bawełne powiedzial co za ile i ile czasu.
Zabaczymy jak sie spiszą w praktyce bo auto wstawiam w środe.
Nie moge porównać z innymi firmami ale 400 złociszczy za wymiane prowadnic to chyba sporo. |
Nie wiedziałem jak to napisać, bo przypomina nieco dziuplę, a najgorszy to ten wyjazd na wstecznym pod górę do ulicy. Mam nadzieję że będziesz zadowolony, ja u nich robiłem parę razy tylko elektrykę (ich druga specjalizacja to alarmy i audio), ale kumpel co mi ich polecił robił u nich szybę czołową i naprawiał właśnie szyberdach.
Co do ceny - ciężko powiedzieć, może odezwie się ktoś kto ma szyberdach i to naprawiał. Nie wiem ile te części kosztują, a ceny za samą robociznę mieli zawsze niskie. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony - napisz, będzie info na przyszłość.
pawel-krol - 24-08-2008, 05:43 Temat postu: Re: gdzie naprawić szyberdach szyberek został naprawiony
podjechałem w srode o ustalonej godzinie,zostawiłem woz i z dziećmi do ZOO,po około dwóch godz Pan zadzwonił że zrobione.
Zostały wymienione obie prowadnice, uszczelka,wszystko ładnie wyczyszczone a najważniejsze że dostałem fakturke za częsci i montaż oraz gwarancje na wszystko na 12 miesięcy.
POLECAM TEM WARSZTAT!!!
loki7777 - 24-08-2008, 10:06
To moze opisz ile co kosztowalo:)
pawel-krol - 25-08-2008, 16:50
loki7777 napisał/a: | To moze opisz ile co kosztowalo:) |
400złociszczy
|
|
|