To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - GAZ do misia gdzie warto zakładać

kokoksik - 11-08-2008, 21:39
Temat postu: GAZ do misia gdzie warto zakładać
witam kolegów
Planuję założyć gaz w mojej okolicy jest pare zakładów które zakładają gaz sekwencja
Bronina 89 Stag 300 i stag4 za 2500( pytałem się na ogólnym forum to podobno za dużow w tej cenie to powinno być do V6
busko salon hyundaya zakładają brc za2900
bilcza zakładają diego za2500
Może wy znacie jakiś dobrych gaziarzy którzy w niższych cenach zakładają gaz interesuje mnie przede wszystkim stag300 :doubt:

kizior555 - 12-08-2008, 22:14

Mam gościa od staga, ale muszę się z nim najpierw zdzwonić. Jutro po południu wrzucę Ci na PW kontakt.
Krzys - 15-08-2008, 13:19

zavoli na ul.kruszelnickiego tez mają dobre instalacje
sion2002 - 20-08-2008, 00:04

Chłopaków na Kruszelnickiego (Niewachlowie) wg mnie unikaj - kilku znajomych ma z nimi zwiazane przykre wspomnienia
kyniec - 25-08-2008, 17:50

Witam Wszystkich na świętokrzyskim forum i nie tylko.
Ja zagazowałem Misia w Parznicach pod Radomiem bo słyszałem dobre opinie o tym zakładzie. Za sekwencje Stag 300 zapłaciłem 2650 złociszy. Zakładali ok 8 godzin. Po założeniu niewielki spadek mocy co zostało zniwelowane po pierwszym przeglądzie po 1000km. Jak do tej pory jestem zadowolony. Więcej info na PW
Pozdro
Kyniec

Havoc - 14-11-2008, 11:51

Jest jakiś warty polecenia zakład w okolicy Kielce-Sko-Radom w którym dokonaliby mi za niewielkie pieniądze przeglądu instalacji i ew. regulacji? Kupiłem od kuzyna półroczną instalację II gen. z blosem i ogromnym parownikiem, w zasadzie nic oprócz założenia chyba nie zrobili. Tj. powiedziano mi inaczej oczywiście, jakieś tam testy spalin na kartce, żeby wszystko niby legalnie było etc. Ale zwyczajnie im nie ufam, nie wspominając już o tragicznym braku mocy w stosunku do benzyny. (powolny muł vs. wgniatanie w fotel przy ruszaniu).
Anonymous - 15-11-2008, 22:19

Przyłączam się do pytania, muszę przestawić odcinkę na gazie w moim samochodzie wyżej, obecnie przełącza się samoistnie przy ok 5500 i jest to nieco irytujące.