To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Wagona - czy warto ??

waldi-1 - 12-08-2008, 16:22
Temat postu: czy warto ??
witam panowie mam małe pytanko ,czy warto kupic takie cacko ?? dodam ze sprzeda go za 5 tyś

http://www.moto.allegro.p...pace_wagon.html

Bartek - 12-08-2008, 17:04

Pytanie w jakim jest stanie..... jak zajeżdżony to studnia bez dna (napędy nietypowe=drogie).....
Anonymous - 12-08-2008, 17:16

Tak jak przedmówca te dwa napędy to jak dwa samochody pod jedną budą . samochód dość ciężki to i z zawieszeniem należy dobrze kalkulować.Sprawdzaj pod dywanikami z przodu i płytę grodziową pod pedałami jest ona nie malowana i mocno koroduje ,przebieg powinien być jak na ten rocznik jego , jak zadbany i wymiany na czas robione ( oleje silnik skrzynia rozdzielcza) to możliwe że wart zainteresowania. Jazda tym autem jest przyjemna.
waldi-1 - 12-08-2008, 17:17

ponoc bardzodobry, blacha i silnik tez ale to ponoc bo niewidziałem go, czy niebedzie kłopotu z napędami???
Bartek - 12-08-2008, 17:25

waldi-1 napisał/a:
czy nie bedzie kłopotu z napędami???

odsyłam na forum.jasnowidz.pl.......

200 kkm to żaden przebieg przy prawidłowej eksploatacji

waldi-1 - 12-08-2008, 17:56

niechodzi mi dosłownie o jasnowidztwo tylko o to jak sie te napedy sprawują? czy są wytrzymałe? czy częsci łatwodostępne? ile więcej spali?
Anonymous - 23-01-2009, 11:19

rozmawiałem z użytkownikiem takiego 4x4 i z tego co mówił to spala gdzieś koło 1 l więcej od jedno napędowego, a co do części to nie wie bo mu się nic z tym niedobrego nie działo.

Ja na swoim mam nakręcone 311 kkm i sinik spisuje się wyśmienicie.