Chcę kupić Galanta! - Prośba o opinie
Anonymous - 14-08-2008, 10:04 Temat postu: Prośba o opinie Witajcie,
proszę grupowiczów o opinie na temat poniższego galanta:
http://moto.allegro.pl/it...szwajcarii.html
, może był ktoś oglądać "na żywo".
pozdrawiam buni777
kungfumiszcz - 14-08-2008, 10:07
ladny, nie widac zadnych felerow. ale drogo jak za '99.
kizior555 - 14-08-2008, 18:14
Wygląda naprawdę dobrze.
Co do ceny, to jak w dobrym stanie i wszystko uczciwie udokumentowane, to nieważne, że rocznik 99. Ja za '00 z takim samym wyposażeniem (bez kontroli trakcji) dałem 21k i już jakieś 3,5k zł dołożyłem (opony, rozrząd, ATF do skrzyni, i pomniejsze rzeczy, bez opłat rej. bo już zarejestrowany w PL i to w tym samym mieście).
Anonymous - 15-08-2008, 14:33
kungfumiszcz napisał/a: | ale drogo jak za '99. | drogo to jest jak kupi sie auto tanie w ktore trzeba wlozyc kase w wiele dupereli z ktorych robi sie gora pieniedzy.ja kupilem auto prawie dokladnie rok temu rowniez wersje NARDI TORINO za 23.5 a inne chodzil po 19 do 21 tysi ale nie uwazam zebym przeplacil bo dostalem fakture na zrobiony rozrzad i oplacone auto zarejestrowane i ubezpieczone. tu jest to rowniez duuuzy plus masz rowniez panoramiczny dach (czego wielu pozazdrosci - poprostu bajka w kombi szczegolnie w deszczu ) masz radio z cd "w drewnie" i pewnie rozlaczana kontrole trakcji czego rowniez moga niektorzy pozazdroscic (ja akurat nie bo ma rowniez auto ze Szwajcarii) ze zdjec wyglada na godne auto zeby jechac zobaczyc takze sie spiesz zanim ktos go zwinie
|
|
|