To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Prośba o opinie

Anonymous - 14-08-2008, 10:04
Temat postu: Prośba o opinie
Witajcie,

proszę grupowiczów o opinie na temat poniższego galanta:
http://moto.allegro.pl/it...szwajcarii.html

, może był ktoś oglądać "na żywo".

pozdrawiam buni777

kungfumiszcz - 14-08-2008, 10:07

ladny, nie widac zadnych felerow. ale drogo jak za '99.
kizior555 - 14-08-2008, 18:14

Wygląda naprawdę dobrze.
Co do ceny, to jak w dobrym stanie i wszystko uczciwie udokumentowane, to nieważne, że rocznik 99. Ja za '00 z takim samym wyposażeniem (bez kontroli trakcji) dałem 21k i już jakieś 3,5k zł dołożyłem (opony, rozrząd, ATF do skrzyni, i pomniejsze rzeczy, bez opłat rej. bo już zarejestrowany w PL i to w tym samym mieście).

Anonymous - 15-08-2008, 14:33

kungfumiszcz napisał/a:
ale drogo jak za '99.
drogo to jest jak kupi sie auto tanie w ktore trzeba wlozyc kase w wiele dupereli z ktorych robi sie gora pieniedzy.ja kupilem auto prawie dokladnie rok temu rowniez wersje NARDI TORINO za 23.5 a inne chodzil po 19 do 21 tysi ale nie uwazam zebym przeplacil bo dostalem fakture na zrobiony rozrzad i oplacone auto zarejestrowane i ubezpieczone. tu jest to rowniez duuuzy plus masz rowniez panoramiczny dach (czego wielu pozazdrosci - poprostu bajka w kombi szczegolnie w deszczu :) ) masz radio z cd "w drewnie" i pewnie rozlaczana kontrole trakcji czego rowniez moga niektorzy pozazdroscic :P (ja akurat nie bo ma rowniez auto ze Szwajcarii) ze zdjec wyglada na godne auto zeby jechac zobaczyc takze sie spiesz zanim ktos go zwinie