Outlander I Ogólne - niedźwiedź leśny
kordiank2 - 14-08-2008, 19:40 Temat postu: niedźwiedź leśny zapraszam do odwiedzin galerii mojego outka. na razie zaczyna się trochę nietypowo, ale z każdym tygodniem będzie się rozwijać. jeśli coś was "wzruszy" - komentujcie pod fotkami.
wkrótce galeria poszerzy się o zdjęcia wszystkich moich miśków: galant'95, sigma'94, colt'98, celeste'80...
klik lub guzik "galeria" poniżej
KowaliK - 14-08-2008, 23:07
A może stworzyć jeden temat który będzie zbiorem zdjęć Outlanderów wszystkich generacji? Taka mała galeria bez zbędnego latania po internecie w celu znalezienia fajnej tapety na pulpit.
A co do Twoich zdjęć Kordianku... wybrałeś bardzo fajne miejsce i dobrą porę do robienia zdjęć tylko dlaczego jest jedno zdjęcie całego auta?!
kordiank2 - 15-08-2008, 11:12
jak pisałem - wkrótce będzie więcej i chciałem zacząć trochę tajemniczo - wiesz, taki suspens. no, do hiczkoka to mi co nieco brakuje, ale zobacz jest jakiś efekt, prawda, że chciałoby się więcej i całego outka...
pomysł z galerią - dobra rzecz. niby jest ta klubowa z wejściem ze strony głównej, ale słabo chodzi, źle się wyszukuje, ma jakieś przerwy w działaniu. wydaje mi się, że galeria powinna być bliżej forum z podziałem na modele, z możliwością bardziej zaawansowanego wyszukiwania - czy to po nicku, czy po roczniku.
Hiszpan - 16-08-2008, 14:08
kordiank2 napisał/a: | pomysł z galerią - dobra rzecz. niby jest ta klubowa z wejściem ze strony głównej, ale słabo chodzi, źle się wyszukuje, ma jakieś przerwy w działaniu. wydaje mi się, że galeria powinna być bliżej forum z podziałem na modele, z możliwością bardziej zaawansowanego wyszukiwania - czy to po nicku, czy po roczniku. | Może warto ten pomysł zgłosić adminowi
Jeśli byłaby akceptacja może akurat uda się takie coś zrobić na nowym forum
KowaliK - 16-08-2008, 14:48
Przepraszam ale nie jestem w temacie-jakim nowym forum?
Hiszpan - 16-08-2008, 14:57
W związku z problemami z obecnym serwerem trwają testy z innym, tylko i wyłącznie po to, aby usprawnić działanie naszego forum
Jak już będą jakieś konkrety to na pewno wszyscy zostaną poinformowani
KowaliK, jak byś chciał się dowiedzieć coś więcej to polecam ten temat
kordiank2 - 16-08-2008, 18:49
Hiszpan napisał/a: | KowaliK, jak byś chciał się dowiedzieć coś więcej to polecam ten temat |
no właśnie, bo w tym temacie chciałem zaprosić do swojej galerii, a tu się OT robi...
KowaliK - 16-08-2008, 19:21
kordiank2 napisał/a: | Hiszpan napisał/a: | KowaliK, jak byś chciał się dowiedzieć coś więcej to polecam ten temat |
no właśnie, bo w tym temacie chciałem zaprosić do swojej galerii, a tu się OT robi... |
Zrób więcej zdjęć z zewnątrz to porozmawiamy.
kordiank2 - 16-08-2008, 19:39
czekam, aż mi synio płytkę z fotkami przywiezie do szpitala - jakoś ciągle zapomina, urwis
|
|
|