Off Topic - Kto z kim śpi na zlocie i co bedzie robić
young - 09-05-2006, 10:32 Temat postu: Kto z kim śpi na zlocie i co bedzie robić
DominoS napisał/a: | pewnie jakbym nie przyjechał to by mi young nogi z d--y powyrywał |
nio i zamontował na glowie
jestem od piątku do niedzieli i chcę mieszkać w domku (jestem dość chałaśliwy i nie chcę nikomu przeszkadzać )
Matejko - 09-05-2006, 15:55
young napisał/a: | jestem od piątku do niedzieli i chcę mieszkać w domku (jestem dość chałaśliwy i nie chcę nikomu przeszkadzać ) |
jak ja kocham gole baby - chce na pobudke
Grześku - 09-05-2006, 17:27
Mi hałasy nie przeszkadzają - mogę spać w tym samym domku. Celowo nie piszę "z Adasiem" - tochę was znam świntuchy
Rafal_Szczecin - 09-05-2006, 18:12
ja chce spac w domku z grzesiem albo zeby moj domek byl kolo jego
chcialbym mu sie odwdzieczyc za lublin
Matejko - 09-05-2006, 19:57
Rafal_Szczecin napisał/a: | ja chce spac w domku z grzesiem albo zeby moj domek byl kolo jego
chcialbym mu sie odwdzieczyc za lublin |
heheh ja spie kolo grzeska
i kolo ciebie,
nie bede pil,
bede spal
Rafal_Szczecin - 09-05-2006, 23:24
Mati ale ja sie troszke bede bac spac gdzies tam w poblizu Ciebie pamietajac to co stalo sie w Lublinie, wchodze do pokoju a tam Mateuszek czysci sobie spiworek i podusie
roch_27 - 09-05-2006, 23:24
dla mnie też proszę zarezerwować domek (cały) - koszta nie ważne, w garanicy rozsądku
ps. jak podałem na początku nie wiem jeszcze ile bedzie liczyła moja ekipa (min 3 osoby)
pozdro
Matejko - 09-05-2006, 23:41
Rafal_Szczecin napisał/a: | Mati ale ja sie troszke bede bac spac gdzies tam w poblizu Ciebie pamietajac to co stalo sie w Lublinie, wchodze do pokoju a tam Mateuszek czysci sobie spiworek i podusie |
ej no ale tak jak grzesku to nikt cie nie zapial, nawet zdjecia sa
Rafal_Szczecin - 09-05-2006, 23:55
Matejko napisał/a: | ej no ale tak jak grzesku to nikt cie nie zapial, nawet zdjecia sa |
wiem wlasnie i dlatego chcesz tam byc ? chcesz sie zalapac ? wbic sie "na impreze" na tzw krzysia
Grześku - 10-05-2006, 07:06
Matejko napisał/a: |
ej no ale tak jak grzesku to nikt cie nie zapial, nawet zdjecia sa |
bo tak zapiąć to tylko ja potrafię
wstając rano niech nikt się nie uśmiecha - mogą paść bardzo poważne zarzuty....
young - 10-05-2006, 11:40
Poustalamy wszystko jak dojedziemy na miejsce. Wstępnie proponuję w jednym domku Łódź, Kalisz, śzczecin, Lublin czyli...wiadomo
Jeśli będzie tak jak w zeszłym roku, to i tak nie będę spał więc wszystko mi jedno.
igi - 10-05-2006, 19:01
young napisał/a: | Wstępnie proponuję w jednym domku Łódź, Kalisz, śzczecin, Lublin |
Oj będzie się działo
Anonymous - 10-05-2006, 19:09
igi napisał/a: | young napisał/a: | Wstępnie proponuję w jednym domku Łódź, Kalisz, śzczecin, Lublin |
Oj będzie się działo |
Taaaaa... po przeczytaniu tego wątku już niemal jestem pewien, że będą się trącać siusiakami
Hubeeert - 10-05-2006, 19:10
Fido__ napisał/a: | Taaaaa... po przeczytaniu tego wątku już niemal jestem pewien, że będą się trącać siusiakami |
Zboczeniec
igi - 10-05-2006, 19:13
Fido__ napisał/a: | Taaaaa... po przeczytaniu tego wątku już niemal jestem pewien, że będą się trącać siusiakami |
Hubeeert napisał/a: | Zboczeniec |
Fakt
|
|
|