Nasze Miśki - Carisma 1.8 GDI- Wroclaw
Juiceman - 09-05-2006, 22:51 Temat postu: Carisma 1.8 GDI- Wroclaw Witam,
Dzis w rescie moge sie pochwalic moja Carusia Jak w temacie silnik 1.8 GDI 125KM sedan. Sprowadzaona z Niemiec, jestem pierwszym wlascicielem. Auto posiada pare rys tu i tam. Ale z czasem beda zanikac. Sorry za jakosc zdjec ale nie mam cyfrowki jedynie koma. Na tym samochodzie nie planuje zandych nalepek typu blyskawica czy jakies ogniki. Jedynie delikatny sportowy posmak. Prosze o wasze opinie

Chooper - 09-05-2006, 22:55
EXE...wydaje mi się, że to chyba inwencja salonu tamtejszego, bo dostała grill'a sportowego i okleine "carbon"
IMHO czerwone najładniejsze
Matejko - 09-05-2006, 23:46
Cytat: | IMHO czerwone najładniejsze |
to swoja droga, ale Chooper napisał/a: | EXE...wydaje mi się, że to chyba inwencja salonu tamtejszego, bo dostała grill'a sportowego i okleine "carbon" |
jest to najprawdziwsza wersja exe, z taka atrapa i okleina, luk_szc taka ma, pozatym ta okleina to prawdopodobnie folia klejona na cieplo, zobacz ze nie jest tak jak te okleiny z allegro, tylko na kazdej krawedzi jest i w kazdym wglebieniu
Chooper - 09-05-2006, 23:55
Matejko napisał/a: | jest to najprawdziwsza wersja exe |
no wiem, tylko dlaczego producent oficjalnie sie do niej nie przyznawał w katalogach?
okleina też widzę, że nie "samoróbka"
luk_szc - 09-05-2006, 23:57
U mnie EXE ma takiego grila , poza tym ma nakładki na zderzakach ("antyobcierki") i naklepke EXE (gril 1000 PLN z katalogu dodatków) Doatków carbonowych nie mam ;(
Serek - 09-05-2006, 23:58
Cytat: | Sprowadzaona z Niemiec, jestem pierwszym wlascicielem |
Jak to pierwszym właścicielem ?
Chooper - 10-05-2006, 00:00
Serek napisał/a: | Jak to pierwszym właścicielem ? |
w kraju
Cezar - 10-05-2006, 15:07
Normalnie jak bym swoja Cari widzial
Tyle ze ja mam hb
Ta karbonowa okleina w lato odbija sie na szybie i troche wtedy wnerwia
Hubeeert - 10-05-2006, 15:08
Cezar napisał/a: | Ta karbonowa okleina w lato odbija sie na szybie |
Umyj szyby od środka
Cezar - 10-05-2006, 15:09
Hubeeert napisał/a: | Umyj szyby od środka |
Myje i to czesto gesto
Juiceman - 18-01-2007, 23:38
Dziś nabyłem felgi stalowe do swojej Carusi. Jeszcze trzeba jakieś fajne oponki na zimę :)Poniżej fotki.

[ Dodano: 18-01-2007, 17:02 ]
Miło mi poinformować iż dziś po południu Cari dostała nowe mocniejsze, a zarazem nowsze Serducho. Serce odmodniałe o ponad 50tys. Km. Carina także dostała nowy rozrząd i zawory.
Auto rusza się żwawiej i w końcu wiem co to znaczy nowe sprzęgło w Cari . Najbliższe zdjęcia z spotkania Mitsu we Wrocławiu jak się uda.
Serek - 18-01-2007, 23:58
No ja liczę na Ciebie i Carinkę. Nie odpuszczę tej niedzieli Wizyta obowiązkowa. Bierz aparat. Myślę nawet nad wcześniejszą godziną zanim słońce nie zajdzie. Inaczej nie ma mozliwości sfotografowania autek.
kikan - 08-02-2007, 13:26
Chooper napisał/a: | EXE...wydaje mi się, że to chyba inwencja salonu tamtejszego, bo dostała grill'a sportowego i okleine "carbon"
IMHO czerwone najładniejsze |
ja wlasnie mam wersje exe z taka okleina carbonowa,i takim grilem,z ktorego niestety pozostal po stluczce tylko ten srebrny kawalek.i tutaj mam pytanie czy ten inny zwykly grill bedzie pasowac?niechcialbym wydac 1000zl na nowy:)
Matejko - 08-02-2007, 13:44
pasowac ale do czego?? do zderzaka?? tak
Juiceman - 10-02-2007, 01:30
Tak będzie pasować tylko kolorek inny reszta taka sama;)
No panowie już trochę czasu minęło Carusia dalej spisuje się jak trza ; ), tylko paliwa o 3 litry za dużo ciągnie zamiast 7-8 to teraz do 11-12 w mieście of course;]
Z klapa tylnia naprawiona ; ) Zawias jeden się uszkodził, z jakiej racji nie mam pojęcia : ) Takie pyt. Wersja Exe oryginalne końcówki tłumika miała czarne czy srebrne?
|
|
|