To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wyjazd na zlot z POLUDNIA

TommiCrazy - 17-08-2008, 21:05
Temat postu: Wyjazd na zlot z POLUDNIA
wiec tak, ja chcialem dogradac sie z ludzmi ktorzy maja ochote jechac na zlot tworzac kolumne.
Odrazu mowie, uczestniczylem w tego typu wyjazdach wiele razy i nie bedzie nikogo w tej grupie kto chce leciec na zlot scigajac sie z innymy.

czeka nas kawal drogi bo z samego krakowa jest ponad 500 km, w grupie razniej .

Najprawdopodbniejszy przebieg trasy to bedzie wyjazd w kierunku
Katowice
Czestochowa
Piotrkow Trybunalski
Lodz
Wloclawek
Torun
Grudziadz

Sam jednak wyjade dzien wczesniej , ale dolacze do grupy ( o ile sie taka zbierze) w polowie trasy.

Fajnie by bylo rozplanowac postoje w jakis wiekszych zajazdach czy stacjach benzynowych, gdzie moze od czasu do czasu poczekac na dolaczenie sie innych grup po drodze.

Robson86 - 17-08-2008, 21:14

Czyli tak +/- mozna by sie do Was dołączyć np. w Piotrkowie Tryb. :?: jadac z Kielc :)
okkej :)
Pozdroo

TommiCrazy - 17-08-2008, 21:25

tak, oby bylo jak najwygodniej dla wszytskich, fajnie by bylo wspolnie dogadac sie do trasy, jesli ktos zna jakies utrudnienia jak rozkopane drogi i tp to warto by bylo o nich wspomniec.

napewno jeden chlopak z klubu eclipse chce dolaczyc sie w okolicach Konina

Matejko - 17-08-2008, 22:29

TommiCrazy napisał/a:
Katowice
Czestochowa
Piotrkow Trybunalski
Lodz
Wloclawek
Torun
Grudziadz

tommi wg tej trasy to z konina mu ciezko bedzie, jedynie co to w toruniu dopiero :)

TommiCrazy - 17-08-2008, 23:42

nie koniecznie, moze sie dolaczyc wczesniej jesli troszke odbije z kursu, ja sam dzien wczesniej udezam w kierunku w-wy do Bolimowa i tez bede musial bocznymi druzkami jechac zeby wrocic na trase , tak wlasnie bede chcial zlapac peleton

[ Dodano: 26-08-2008, 00:49 ]
zmiana planu, nie zatrzymuje sie kolo wawy wiec jade w czwartek wieczorem od samego krakowa, kto sie ustawia na kolumne do samego grudziadza?

moge ew zboczyc z trasy

[ Dodano: 28-08-2008, 18:40 ]
niestety moj wyjazd jest juz opozniony , rozerwalo mi przewod od wspomagania i czyszcze cala komore silnika z oleju, przewod idzie do mechanika rano a przesylka z czesciami zamiennymi ( rozrzad, pompa, simeringi itp) przyszla 2 dni spozniona.
jak sie dobrze ulozy i na czas mi zrobia ten przewod , to wieczorem jade zalozyc nowy rozrzaad i ruszam w trase... tak ze pierwszy dzien juz napewno bedzie bezemnie.