To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Witam mitsumaniakow:) Colt CJ0[1.3]

maanius - 18-08-2008, 23:27
Temat postu: Witam mitsumaniakow:) Colt CJ0[1.3]
Ha:) witam, ostatnio pod czas przejazdu przez m1 w niedziele odnalazlem grupke galatnow coltow i innych mits:D zdziwiony przylaczylem sie:) z colt mani ciezko jest ustawic jakis spocik, za to widze ze tu na prawde sie dzieje:) duzy plus:) jestm nowy, zamierzam sie a miare mozliwosci udzielac i sluzyc pomoca:) moje autko moze juz ktos widzial, dosc harakterystyczne (zdjecia ponizej) teraz co prawda zaszly pewne zmiany, falgi zmienione z 13" na 16" no i kosmetyczne zabiegi przy dolocie, wylocie, swiecach, rozrzadzie i wygladzie:)
jednostka napedowa 1.3 75 km w tej chwili troche wiecej
felgi 16" czarny chrom obecnie poprzednie na zjdeciach 13"sprowadzane z japoni na zamowienie
dolot storzek km
wydech przeltowka wm sportu z strumienica michaela
zawieszenie usztywnione obnizone (marki nie pamietam)
swiece brisk, bedzie speedfire (chyba tak sie pisze)
sprzodu nakldki na swiatlach
przyciemnione tylnie swiatla i szyby
przyciemniony pas przedniej szyby
wewnatrz nieco przemalowany pupit i linia deski rozdzielczej
podswietlanie nad nogami
zmieniony kolor swiatel pulpitu (nie zegarow)
stroboskopy w przednich lampach
i...to chyba wszystko a..
audio
radio lg z pilotem cd mp3...
w miescu korbki zwyklych lusterek (elektrycznie sterowany) gwizdki boshmana 250w "zlane" z tym trojkacikiem (wlukno szklane, zywica,szpachla)
tuba boshmana 500w
sprzodu pionner...
teraz juz chyba all:P
pozdrawiam serdecznie wszystkich mitsumaniakow i zapraszam do obejrzenia mojego autka i komentarzy :)

leon9995 - 18-08-2008, 23:50

kozacki misiek aż się napatrzeć nie mogę :)
maanius - 18-08-2008, 23:56

he, dzieki:)
no coz, to moje oczko w glowie :D nawet dziewczynie jest zal, ze jest na 2 miejscu :)

Morfi - 18-08-2008, 23:58

maanius napisał/a:
nawet dziewczynie jest zal, ze jest na 2 miejscu
:D
Autko super wyglada szczególnie na zywo :P
Pomysłowy dolocik (bede musiał cos identycznego zrobic w Cari :) )

leon9995 - 18-08-2008, 23:58

maanius napisał/a:
he, dzieki:)

nie ma za co, taka prawda :) , i felgi extra

maanius - 19-08-2008, 00:03

felgi obecnie sa inne
ale zdjecia na razie nie sa nejlepsze jakosci wiec jak zrobie mi sesje to wtedy wystawie jakies fotki:)

maanius - 19-08-2008, 00:08

jesli chodzi o dolot to bardzo chetnie pomoge:) troche czytalem w tym temacie i zostaly mi jeszcze materialy z mojego dolotu:) moze i nawet jakis fitlr znajde:) jeslis chetny pisz na gg i cos pokombinujemy:)
Jakuza - 19-08-2008, 00:10

no to zanim mój będzie taaaak wyglądał to minie trochę czaaaasu :lol:

miło poznać, ja również nowy, a i przy okazji zdecydowanie bardziej zielony w temacie. :D

mam nadzieję, że Twoje doświadczenie i wiedza przyda się nam wszystkim. Takim świeżakom jak ja szczególnie, hhehehe :P

maanius - 19-08-2008, 00:13

wszyscy tak zaczynalismy, kazdy na poczatq twierdzil ze dobra naklejka daje +5km :) hehe w kazdym razie co do odswiadczenia to moze nie przesadzajmy:) cos tam jest ale nie bd sie przechwalac, polecam duzo czytac, ja zanim sie za dolot wzialem miesiac grzebalem w necie :)
Morfi - 19-08-2008, 00:36

maanius, dobry dolot powinien byc przeliczony oraz miec jak najmniej załamań :P
Stozek powinien byc osłoniety od ciepła itp tez czytałem hi hi
Strasznie fajnie stozki robie sie w Hondach :P i zimne powietrze ze zderzaka.
Udowodnione hamownią +3KM i 4Nm

maanius - 19-08-2008, 00:45

jak skoncze modyfikowac mojego to tez pojedzie na hamownie i zobaczymy co mi powie:) czy jest 75 czy moze pare zdechlo:P a moze jakies konie przylaczyly sie do stada:D;p
maanius - 20-08-2008, 21:51

nom dzis wymieniono filtr powietrza na pipecross i musze przyznac ze fajnie brzmi:] hehe roznice wykarze hamownia ale to do piero po kole zamachowym...kurcze mialo ono byc robione juz na poczatku tego tygodnia razem z rozrzadem a moj mech ni ma czasu na mojego miska:( eh... no coz...misiu poczeka, ale pozniej bd ogien:]
maanius - 21-08-2008, 17:56

tutaj daje pare zdjec z obecnym wygladem, acz kolwiek nie ostatecznym :]

Nik - 22-08-2008, 23:23

Bardzo ładny Colcik :twisted: Ja od niedawna jestem posiadaczem C50 (ale w strasznym stanie). Wiem jednak jedno nie zamierzam się przesiadać na nic innego, no chyba, że CA0, CJ0 lub Lancer evo VII. Grunt żeby miało trzy czerwone diamenty 8)