To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2008 - POGLADOWA MAPA ZLOTU

Gene - 21-08-2008, 11:03
Temat postu: Zlot 2008 - POGLADOWA MAPA ZLOTU

Robson86 - 21-08-2008, 11:07

A ja mam takie pytanko :) Czy wszysztkie samochody beda staly w jednym miejscu przez caly zlot :?:
Niestety nie dam rady przyjechac na caly zlot :? I bede prawdopodobnie w sobote na kilka godzinkem...chcialbym sobie porobic troszke zdjec mojej Cari z inynymi samochodami zlotu :)
Pozdroo

Matejko - 21-08-2008, 11:23

Gene napisał/a:
POGLADOWA MAPA ZLOTU

dziex Genek :D
moge ponarzekac - numerki troche malo i slabo widac po wydrukowaniu co gdzie jest, zreszta nawet na fotce u mnie sie zlewaja troszku

Robson86 napisał/a:
Czy wszysztkie samochody beda staly w jednym miejscu przez caly zlot :?:

wg planu to srednio bo auta zostaja na kampingach, parkingach hotelowych itp. wiec sobota typowo bez autuf :idea:

Gene - 21-08-2008, 11:40

Matejko mozesz... :D
na broszurce bedzie lepiej widac, choc moim zdaniem troche marudzisz. :wink: To naciagana mapka oczywiscie oddaje ogolny poglad na to co i gdzie ale nie ma porownania z komercyjnym planem miasta.
Ja u siebie wydrukowalem i uwazam, ze spokojnie mozna sie dokapowac.

Matejko - 21-08-2008, 11:45

no dokapowac to ja sie dokapowalem odrazu :D
ale i tak kawal dobrej roboty :D
przewieziesz mnie z pktu 5 do pktu 13 przez las :D :?: :?: :?: :?:

[ Dodano: 21-08-2008, 11:46 ]
troche dziwnie to zabrzmialo "przez las" :D :wink:

Gene - 21-08-2008, 12:01

A co Ty lubisz robic zakupy w Lidlu? :D Nie da sie na przelaj, przez las. To nie miejsce pozwalajace uprawiac off-road. To tereny rekreacyjne i spacerowe. Rowerem bardzo prosze ale nie samochodem bo jak sadze to nie zgodne z przepisami.
Matejko - 21-08-2008, 12:23

ehhh biednemu zawsze wiatr w oczy :(
ratajeq - 21-08-2008, 14:15

jak dla mnie to mapa 1 klasa ;]
Firebee - 21-08-2008, 16:58

w poniedziałek kazdy dostanie maila z dokładną instrukcją dot. zlotu. Auta będą stały wspólnie w sobote na placu przy Rancho, przez kilka godzin do czasu rozpoczęcia mistrzostw piłki, pozostała część Zlotu odbędzie się bez użycia aut (dla Waszego dobra :twisted: )
Robson86 - 21-08-2008, 17:44

Firebee napisał/a:
w poniedziałek kazdy dostanie maila z dokładną instrukcją dot. zlotu. Auta będą stały wspólnie w sobote na placu przy Rancho, przez kilka godzin do czasu rozpoczęcia mistrzostw piłki, pozostała część Zlotu odbędzie się bez użycia aut (dla Waszego dobra )

najsss :)
super :)
pozdroo