To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

OFF ROAD - Widzieliście tego Land Cruisera?

Anonymous - 24-08-2008, 09:00
Temat postu: Widzieliście tego Land Cruisera?
Totalny kosmos. Facet wybierał się chyba na księżyc albo na Marsa (bo raczej nie w teren, bo szkoda byłoby pobrudzić te wszystkie ładne gadżety). No i ta ilość zdjęć...

http://moto.allegro.pl/it..._300_zdjec.html

jawaldek - 24-08-2008, 09:23
Temat postu: Re: Widzieliście tego Land Cruisera?
Misiek_Haribo napisał/a:
Totalny kosmos. Facet wybierał się chyba na księżyc albo na Marsa (bo raczej nie w teren, bo szkoda byłoby pobrudzić te wszystkie ładne gadżety). No i ta ilość zdjęć...

http://moto.allegro.pl/it..._300_zdjec.html

Kosmos kosmosem ale niektóre rozwiązania są ciekawe np.torby zapewniające pełne wykorzystanie bagażnika.Swojego Miska też zacząłem przerabiać-adoptować do swoich potrzeb turystyczno-terenowych.Pozdrówka :)

Anonymous - 24-08-2008, 09:54

:D Prawdziwy z niego maniak...fajne bajery i ta chatka na dachu :D
Anonymous - 24-08-2008, 14:51

Jak dla mnie to do całkowitego wypasu brakuje wyciągarki

Ale ogólnie to pełen wypas :mrgreen:

saphire - 24-08-2008, 17:32

Fanatyk :shock: :shock: :shock: :rolleyes:
Berni - 24-08-2008, 23:13

Ten Gostek to chyba ma sklep z tym wszystkim- nie jestem jakimś słabo zorganizowany ale gdybym gdzieś jechał to połowy zapomniałbym zabrac z garażu :shock:
Hiszpan - 24-08-2008, 23:29

Berni napisał/a:
połowy zapomniałbym zabrac z garażu :shock:
Zacznę od tego, że połowa z tych rzeczy niezmieściłaby się w moim garażu ;)
Inną sprawą jest wykorzystanie całego sprzętu, bo np. na dach albo namiot albo bagażnik

Anonymous - 25-08-2008, 00:05

znudziło mu się wożenie tych 7 par kaloszy :)
Anonymous - 25-08-2008, 09:40

Tak mi to wygląda, że gość nigdy w terenie nie był. Większość "patentów", szczególnie tych żeglarskich, ulegnie totalnemu zniszczeniu przy pierwszej próbie użycia stwarzając zagrożenie dla ludzi. Niektóre z nich się wykluczają: albo namiot dachowy, albo koło zapasowe i trapy. Skrzynka na ciężkie klamoty na kole zapasowym na tylnych drzwiach z pewnością spowoduje ich wyrwanie. Producent auta NIE PRZEWIDUJE takiego obciążenia, szczególnie na wyprawie. Ale długo by komentować...

Torby na zagospodarowanie miejsca są O'K, nawet te w kabinie, ale to jedyny "szpej", który bym zaadoptował do swojego auta.

Berni - 25-08-2008, 20:44

Śliczne kółeczka-cudne wręcz
mitsu_pl - 28-08-2008, 11:35

Trzeba przyznać, że koleś naprawde miał zajo....a na pkt. swojego samochodu... tylko czy on tego wszystkiego używał... :roll: