To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Wreszcie ruszyła produkcja spoilerów :)

pawela - 25-08-2008, 11:21
Temat postu: [CAxA] Wreszcie ruszyła produkcja spoilerów :)
Nie bardzo wiedziałem gdzie to dać, bo to nie oferta, a wieeeeeele przecież osób poszukiwało lotki do CA0. Nasze prośby zostały wysłuchane ;)

tak więc :D :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425211748

Cytat:
MITSUBISHI COLT CA0 1992-1995 SPOILER NAD SZYBĘ

Przedmiot nowy, nielakierowany, do polakierowania pod dowolny kolor

Podana cena jest ceną brutto

NAJWYŻSZA JAKOŚĆ WYKONANIA, SPOILER WYKONANY Z NAJWYŻSZYCH JAKOŚCIOWO KOMPONENTÓW

Nie jest to lotka od GTi, ale też nie ta płaska. Mi osobiście zawsze się podobała. Tak wygląda na aucie:

PS, jeśli mod znajdzie na temat lepszy dział, proszę przenieść. To nie moja oferta, nic też nie reklamuję, chciałem pomóc Mitsumaniakom, bo sam wiem jak ciężko dostać lotkę :)

Anonymous - 25-08-2008, 11:27

Yeah :D
Anonymous - 25-08-2008, 14:08

Łola Boga Świntego!!! Wreszcie.

A na samochodzie to ta lotka tak wyglądała :(

czarnuch23 - 25-08-2008, 22:32

ja wlasnie odbieram od kolegi Mitsumaniaka Ori lotke GTI i na jej podstawie beda robione laminaty... tak w rozszerzeniu materialu o lotkach... aczkolwiek te na bazie GTi beda najszybciej za miesiac wraz z pierwszymi progami Ale to juz NTF
karolgt - 26-08-2008, 00:27

czarnuch23 napisał/a:
ja wlasnie odbieram od kolegi Mitsumaniaka Ori lotke GTI i na jej podstawie beda robione laminaty... tak w rozszerzeniu materialu o lotkach... aczkolwiek te na bazie GTi beda najszybciej za miesiac wraz z pierwszymi progami Ale to juz NTF

czyli ze dostane progi ? 8)

p.s zeby nie odbiegac od tematu, widac po aukcjach ze facet troche tego produkuje, wiec moze gdyby jemu dostarczyc wzór progów i innych dokładek do pewnie chętnie by zrobił. Oczywiście taki wzór można mu (czarnuch23) spokojnie odsprzedac, bo wkoncu bedzie potem na tym zarabial :)

Misiek :) - 26-08-2008, 10:56

Ja kupiłem moje CA4A z lotką. Ale progami był bym zainteresowany.
czarnuch23, Jak byś mógł na rorum dać cene tych progów i ewentualnie jakiś namiar, jak będą...
mam ochote szczególnie przedni zderzak upiększyć:) (nie tjuningować od tego są dressvagen i maluszki)

Anonymous - 26-08-2008, 16:46

czarnuch23 napisał/a:

To jak robisz projekt zrób również stopa do niej :)

Anonymous - 29-08-2008, 22:20

Wszyscy sie cieszą ,że cos takiego sie pojawiło a nikt nie kupuje.Postanowiłem byc pierwszym :D

[ Dodano: 05-09-2008, 15:54 ]
Dzisiaj własnie doszła do mnie loteczka.Od kilku dni miałem mieszane uczucia bo gosc na allegro miał troche negatywów i to za jakość wyrobów.Na szczęście ja nie mam powodów do narzekania na lotke.Jest troche nierówności ,ale sa znikome.Na końcach sa zatopione nakrętki do przykrecenia.Jest czarna,jakbym sie uparł to juz bym założył,ale jednak trzeba ja pomalować.A to zrobie za jakies 3 tygodnie bo wtedy będe robił poprawki lakiernicze i szykował Colta do przetrwania zimy :D
Podsumowując:polecam ta lotkę Coltmaniakom,nie ma kaszany,jakośc jest dobra.