To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Kilka rzeczy do sigmy

Anonymous - 27-08-2008, 09:53
Temat postu: Kilka rzeczy do sigmy
Witam.
Musze wymienic klocki hamulcowe w mojej sigmie, bo mi popiskuja. Jakie polecacie??
Musze tez wymienic zarowki, bo te co mam to w nocy swieca na wszystkie strony tylko nie na droge. Jakie polecacie?? Nie dziala mi tez ABS.. Pali mi sie caly czas kontrolka od niego. Wiec jak to naprawic?? :) Potrzebuje tez rolete do bagaznika.. moze ma ktos z mitsumaniakow?? Dzieki za odpowiedzi z gory. Pozdrawiam

zbyszek05 - 27-08-2008, 20:21

klocki dostaniesz wszędzie te dobre już od 80 zł.mam włoskie i nie piszczą - troche zaczeły brudzić fele ale prędkość i ostre hamowanie ...poza tym ok./nazwy nie pamiętam/ żarówki h4 100/90 tunsgram koszt za 2 - ok.16 zł.chyba że chcesz niebieskie ale za dobre ok.70zł.komplet i światło też ładne na allegro do wyboru dobre - najlepsze osram ,philips ...nie rozpraszają swiatła. sprawdz jeszcze ustawianie świateł bo być może już nie da się ich ustawić .a abs poczyść złączki -temat abs - u powielany w postach sprawdż .pozdrawiam
Anonymous - 28-08-2008, 08:57

A co sadzicie o klockach FERODO?? No i czy ktos z Was ma jakas polke do bagaznika na zbyciu?? :)
kotomi - 30-08-2008, 11:25

Hej. CO sądze o ferodo? Całkiem dobrze sądzę :) . Jeździłem na nich (czerwone) i na tarczach ATE. Nie piszczały, hamowały, troche pyliły (ale wszystkie pylą) a przede wszystkim hamowały. Teraz jeżdżę na klockach Lucasa. Te również hamuja i pylą :) . Pozdrawiam