[96-02]Colt CJ0 - Tylna szyba
Majka13 - 27-08-2008, 20:19 Temat postu: Tylna szyba Witam !
Colt 1997-poj1.6, tylna szyba , pech chciał ,że w nocy wybili mi wstrętni wandale i nie bardzo wiem gdzie dostać taka szybę używana na dolnym śląsku ,-Legnica.
Marcin-Krak - 27-08-2008, 21:49
Majka13, polecam forum regionalne - tam prędzej Ci pomogą - poza tym możesz również założyć temat w dziale KUPIĘ - powodzenia.
mastertoja - 28-08-2008, 20:19
Moze na allegro używkę.
Marino - 28-08-2008, 21:50
szukajcie a znajdziecie... ja dziś kupiłem tylną lampę na swoim podwórku, po występach mojej szanownej małżonki misiowi należy się wymiana lampy, uzupełnianie lakieru i klejenie zderzaka. Spotkałem się z panem na odbiór osobisty, pan miał w swojej historii 5 coltów a teraz pucował pięknego gala, a na pytanie czy jest na naszym forum odpowiedział... że gdzie jestem?
zdecydowanie przeglądaj allegro łącznie z całymi autami z Anglii przeznaczonymi na rozbiórkę. w Legnicy na pewno łatwiej niż w Lublinie.
mastertoja - 29-08-2008, 10:11
Kup Autogiełdę Dolnośląską, w dziale części znajdziesz reklamę firmy szrotu z Wałbrzycha.
Maja wszystko do Japończyków , kupowałem kiedyś u nich chłodnicę do Suzuki, bylem bardzo zadowolony. Tanio i Szybka dostawa. Z tego co pamiętam Panowie z Wałbrzycha ogłaszają się na Allegro. Na pewno znajdziesz!!!
Majka13 - 29-08-2008, 13:48
mastertoja napisał/a: | Kup Autogiełdę Dolnośląską, w dziale części znajdziesz reklamę firmy szrotu z Wałbrzycha.
Maja wszystko do Japończyków , kupowałem kiedyś u nich chłodnicę do Suzuki, bylem bardzo zadowolony. Tanio i Szybka dostawa. Z tego co pamiętam Panowie z Wałbrzycha ogłaszają się na Allegro. Na pewno znajdziesz!!! |
Jestesie kochani , zawsze to miło jak okazuje sie zainteresowanie , mimo ze z kasą krucho robi sie jakos cieplej
Szybke juz mam , Kamil z Malczyc mi pomógł . Jeszcze raz wielkie dzieki .Pozdrawiam
Teraz tylko czekam na odbiór autka.
|
|
|