To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Upusty dla Mitsumaniaków!

Firebee - 06-06-2005, 08:51
Temat postu: Upusty dla Mitsumaniaków!
Witam..
Czy mielibyście możliwości porozmawiać w swoich miastach w ASO i innych warsztatach samochodowych w sprawie upustów dla Klubowiczów na naprawy naszych Misiów..
Pozwoliłoby nam to stworzyć bazę Warszatów w Polsce.
Pozdrawiam
Firek

Rafal_Szczecin - 06-06-2005, 09:31

w szczecinie nie ma ASO :cry: zostalo zlikfidowane jak diler robil przekrety z autami, tzn bral ale nie placil za nie, tak slyszalem, a porzadnych warsztatow to tez szukac ze swieczka w reku, nie wiemy gdzie mamy robic swojego bo jak gdzies juz dobrze to kroja jak zyd za matke wiec to co umiemy robimy sami w miare mozliwosci...

ale popytac mozna, tylko kto by chcial naprawiac miska w jakims dupnym miejcu, ale za to ze znizka ??? :wink: :roll:

Matejko - 06-06-2005, 11:37

w kaliskim aso cos moglbym skrecic, tylko kto oprocz mnie by tam jezdzil :wink: a sam to mam tam jakas znizke 50% na robocizne :D
Firebee - 06-06-2005, 11:39

w razie potrzeby moglibyśmy wiedziec gdzie podjechac a i reklama w zamian za upusta by była:)
Pozdro

Matejko - 06-06-2005, 11:43

no to sie tam wybiore w najblizszym czasie, ale nie wiem kiedy to bedzie bo sesja goni :cry:
igi - 06-06-2005, 11:51

A ja pogadam z białostockim dealerem niejaką firma GRAFIX ZNA JĄ KTOŚ Z SZANOWNYCH FORUMOWICZÓW?? :lol: Ciekawe czy się uda??!! :D . Może wpłynie na niejakiego pana Wojtka bo ja się boję nawet zapytać :lol: :P

P.S. Kto widział Wojtka ten wie o czym mówie :P :lol:

Firebee - 06-06-2005, 11:53

jesli ta osoba o ktorej mysle to slyszalem co nieco i wolalbym nie wpływać:P
igi - 06-06-2005, 11:54

Firebee napisał/a:
jesli ta osoba o ktorej mysle to slyszalem co nieco i wolalbym nie wpływać:P

TO napewno ta!! :P

Anonymous - 06-06-2005, 12:13

W AutoGT mieliśmy zniżki na części i robocizne jako forum MMC. Pewnie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby to kontynuować jako mitsumaniaki. Niech ktoś, kto tam jeździ po prostu zapyta...
Karwoś - 06-06-2005, 12:23

No skoro otwierając to forum widzimy w podpisie:
P.U.H. Grafix & mitsumaniaki. com
to miejmy nadzieje, że sponsora się znajdzie - wystarczy mała reklama i chyba się uda:)

igi - 06-06-2005, 12:40

Karwoś napisał/a:
to miejmy nadzieje, że sponsora się znajdzie - wystarczy mała reklama i chyba się uda:)

Pogadasz z Wojtkiem jak będziesz w ASO?? 8)

Karwoś - 06-06-2005, 12:43

Co prawda jeszcze nie miałem przyjemności poznać, ale jak zdążę tam podjechać (robota samochodu się przeciąga - lampa nie może dojść- gdzieś utknęła w wawie na puławskiej) to zapytam ale nie wiem czy do 16 sie wyrobię - jeszcze przegląd I i rejestracja:(
igi - 24-06-2005, 14:43

Karwoś napisał/a:
Co prawda jeszcze nie miałem przyjemności poznać, ale jak zdążę tam podjechać (robota samochodu się przeciąga - lampa nie może dojść- gdzieś utknęła w wawie na puławskiej) to zapytam ale nie wiem czy do 16 sie wyrobię - jeszcze przegląd I i rejestracja:(

Hej żyjesz po rozmowie o znizkach z Wojtkiem :lol: :wink: ??

Udało się coś załatwić?? :lol:

Anonymous - 24-06-2005, 15:56

ale kombinujecie, jaks sie wojtka boicie to poproscie jacka zeby wam mitsumaniakom zalatwil znizke.