To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Lancer C6x i starsze - Podłokietnik.

Anonymous - 08-09-2008, 10:01
Temat postu: Podłokietnik.
Witam. Chciałbym zamontowac podłokietnik do swojego autka, ale niewiem jaki. Na allegro jest kilka, ale w żadnym nie pisze że pasuje do lancera. Może wieciejaki by pasował?.
Owczar - 09-09-2008, 10:34

Ja do swojego zrobiłem sam podłokietnik. Koszt 10zł. ;) nie mam teraz zdjęć, ale bym podesłał i pokazała jak to wygląda. Ja w swoim zamontowałem dodatkowo przełącznik elektrycznych szyb, ponieważ instalowałem je sam i właćznik był dość duży i nigdzie nie pasował. W każdym razie.. Kupiłem dwie gąbki, takie do mycia ;) Oczywiście w kształcie prostopadłościanów (ewentualnie można kupić inne i dociąć nożykiem), poszedłem do stolarza, któy z jakiś odpadów wyciął mi deseczkę na wymiar (najlepiej jakiś domowy rzemieślnik), przykleiłem gąbeczki do deski, potem wyciągnąłem z szafy kawałek materiału skóropodobnego, naciągnąłem na to wszystko, przypiąłem od spodu spinkami. Podłokietnik gotowy. Przykręciłem go do pokrywy od schowka między siedzeniami. Efekt naprawdę niezły. Niestety między siedzeniami jest mało miejsca i podłokietnik nie mógł być za szeroki (tylko na jedną rękę). Ale dość wygodny gadźet, tymbardziej, że naprawdę miękki :)
mouseman - 11-09-2008, 13:47

Ja zainstaloawłem ten:
http://allegro.pl/item428..._8_kolorow.html

Pasuje jakby był od tego auta, przykręcasz go do tej zaślepki miedzy siedzeniami. Usztywniasz pokrywe bo troszke się rusza na boki. Reczny idealnie podchodzi mimo że mi dosyć wysoko bierze. Jest duży wygodny w pełni jestem zadowolony.
Pozdrawiam

Maryjon - 12-09-2008, 14:47

mouseman napisał/a:

Pasuje jakby był od tego auta, przykręcasz go do tej zaślepki miedzy siedzeniami. Usztywniasz pokrywe bo troszke się rusza na boki. Reczny idealnie podchodzi mimo że mi dosyć wysoko bierze. Jest duży wygodny w pełni jestem zadowolony.
Pozdrawiam

Daj fotę.

mouseman - 12-09-2008, 16:58

Prosze bardzo :)

Niestety wtedy kiedy kupowałem nikt nie miał czarnych:( a czarny pasuje moim zdaniem najlepiej. Przyznam że ten chrom oraz psedo skóra jest bardzo dobrej jakości żadnych śladów zurzycia
Pozdrawiam

Hubeeert - 12-09-2008, 18:30

Widziałem w Grudziądzu - potwierdzam - jakość pierwsza klasa.