L200 Techniczne od 2006r - Poszukuje Instrukcji Obslugii
ajskiub - 10-09-2008, 11:24 Temat postu: Poszukuje Instrukcji Obslugii POMOCY !Pilnie potrzebuję instrukcję obsługi do samochodu L200 w wersji 2,5 Diesel, niestety nie znam typu silnika - wyprodukowany w 2005 roku wersja dakar.
Bardzo chętnie odkupię, ale idealnie gdyby ktokolwiek dysponował kserem lub skanami na serwer lub CD.
piszcię proszę na ajskiub@o2.pl
Dzięki!
Gene - 10-09-2008, 11:59
Kolego Ajskiub blagam troche wysilku i odrobina kultury nie zawadzi. Moze jakies dzien dobry albo cos. Rozumiem, ze funkcja szukaj nie dziala ale mimo to prosze duzo spokojniej wyrazac swoje pragnienia i nie tytulowac tematu "POMOCY!". Myslelm, ze cos sie stalo a wpis o instrukcji jest dokladnie o jedna pozycje wyzej.
Tu masz instrukcje do nieco starszego modelu: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=18121
Mysle, ze da rade bo wielu zmian nie bylo. Jesli to 2.5 litrowy turbodiesel to masz silnik 4D56.
ja tez Cie witam na forum
ajskiub - 12-09-2008, 14:07
Witam, bardzo dziekuję za informacje, rzeczywiście tym razem prywata zaślepiła dobre obyczaje za co przepraszam.
tak się składa że instrukcje 2002r już miałem namierzoną ale pomyślałem że czysto techniczne sprawy uległy większym zmianom.
Może zbyt hałaśliwie wlepiłem temat - ale zadziałało.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Gene - 12-09-2008, 14:20
Ja mam instrukcje od Sporta 2006 ale zrobiona do 100 ktorejs strony (awaria skanera). Jesli bedziesz mial pytania wal smialo. Forumowicze pomoga.
|
|
|