To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - Wersja Malibu a inne? Jakie roznice?

Anonymous - 14-05-2006, 12:16
Temat postu: Wersja Malibu a inne? Jakie roznice?
No wlasnie. Czym tak naprawde sie rozni wersja Colta Malibu od wersji nie-Malibu?:) Ktos wie?
Rafal_Szczecin - 14-05-2006, 12:23

KOLOREM tyko i wylacznie .
malibu byl to kolorek strasznie jaskrawy, aha no i powinien miec nalepeczke MALIBU :) ogolnie limitowana wersja :)
tyle :)
aha malibu posiadala inny wzor alufelg niz zwykle colty .
to tyle co mi z tego wiadomo o roznicach wersji malibu od innej .
pozdrawiam

Matejko - 14-05-2006, 12:25

no i nie wiem czy wszystkie ale te ktore ja widzialem mialy brezentowy dach
Anonymous - 14-05-2006, 12:33

To chyba nie do końca tak z tym kolorem i dachem. Widziałem do tej pory wersję Malibu w 3 kolorach: kanarkowym, bladofioletowym i bladoniebieskim. Niektóre egzemplarze miały brezentowy dach, inne szklany szyberdach, a jeszcze inne "normalny", blaszany dach bez niczego. Pytanie o specyfikację raczej do Jackiego.
Rafal_Szczecin - 14-05-2006, 12:36

napewno wystepowaly w palecie silnikowej 1,3 oraz 1,6 .
przez jakis czas myslalem ze tylko i wylacznie 1,3 , ale kiedys na allegro pojawil sie malibu 1,6 wiec wiadomo ze paleta silnikowa taka sama :)

wyposazeniem raczej nie powinny sie roznic . (bo co niby mozna dodac do auta na max wyposazonego ?? :mrgreen: )

Anonymous - 14-05-2006, 12:41

Rafal_Szczecin napisał/a:
(bo co niby mozna dodac do auta na max wyposazonego ?? :mrgreen: )
One nie były właśnie bogato wyposażone - i tu jest ewenement. Nie spotkałem jeszcze egzemplarza z klimą, a obrotomierz to też niezmierna rzadkość...
Krzyzak - 15-05-2006, 12:12

podobno z silnikiem 1.6 nie było
Anonymous - 15-05-2006, 12:16

No ja mam wlasnie 1,6 i jest na maxa wyposazona:)
Anonymous - 18-05-2006, 14:39

I tu sie panowie mylicie :) Ja posiadam Colta Malibu 1,6 i tak jak wyżej ma stalowy dach troszke inne fele i kolejny dodatek to imitacja karbonu na kokpicie i nalepka w środku Malibu :) pozdrawiam