Outlander I Ogólne - FaceLifting Outlandera
Robson86 - 14-09-2008, 19:45 Temat postu: FaceLifting Outlandera
Nie to zebym mial cos przeciewko...
ale niech Mitsubishi nie psuje tego przodu co jest aktualnie
Pozdroo
saphire - 14-09-2008, 19:59
Imho aktualny uśmiechnięty przód w outku jest paskudnie mało agresywny - ten z nowego lancernika mi się bardzo podoba.
Hiszpan - 14-09-2008, 20:04
Może chodzi o jakiś nowy grill, zderzak przedni, który będzie dostępny jako akcesoria
Na facelifting chyba jeszcze za wcześnie
Chyba
krzychu - 14-09-2008, 20:17
E no ewidentnie widać że ten przód jest jak w nowym Lancerze zreszta gdzieś widziałem komentarz kogoś z formy 3 diamentów że niedługo wszystkie auta będą wyglądać jak nowy Lancer....
Krzychu
JCH - 14-09-2008, 21:38
Zalatuje BMW X3/X5 - porażka
Hubeeert - 14-09-2008, 21:52
No jak będzie tak udany jak w Colcie to naprawdę
Hiszpan - 14-09-2008, 22:12
Mnie się podoba taki jak jest, i jakoś nie bardzo wierzę, aby zmiany go upiększyły
Jeśli będzie inaczej odszczekam wszystko
Robson86 - 14-09-2008, 23:09
Hiszpan napisał/a: | Mnie się podoba taki jak jest, i jakoś nie bardzo wierzę, aby zmiany go upiększyły |
no wlasnie...ten co jest, jest w porzadku
a dawanie wszystkim samochodom przodu Lancera, nie wiem czy jest najlepszym pomyslem. Wierze ze firma chce isc za ciosem, ale....
Troszke pomyslowosci, mozna zrobic podobny przod w stylu Jet-Fight-podobny, w stylu ale nie taki sam
Pozdroo
Hiszpan - 14-09-2008, 23:30
Robson86 napisał/a: | Troszke pomyslowosci, mozna zrobic podobny przod w stylu Jet-Fight-podobny, w stylu ale nie taki sam | Wystarczy, że jak wsiadłem do nowego Lancera to poczułem się jak moim Outku.
Te same zegary, ta sama kierownica, prawie ten sam panel centralny
[ Dodano: 14-09-2008, 23:31 ]
Aaaaa..... i przypomnę, że Outek był pierwszy
Robson86 - 14-09-2008, 23:51
Hiszpan napisał/a: | Wystarczy, że jak wsiadłem do nowego Lancera to poczułem się jak moim Outku.
Te same zegary, ta sama kierownica, prawie ten sam panel centralny |
to nie jest fajne... Owszem powinny byc wspolne cechy (chocby takie jak podobne pokretla czy cos teges) ale bez przesady rozne samochody, rozne klasy (chociaz plyta podlogowa ta sama) a wnetrza prawie identyczne...
a teraz i przody beda takie same
ehh....miejmy nadzieje ze wyjdzie cos na prawde ladnego
hehe gdyby w Outku zastosowali ten Lancerowski przod ciekawe jak by wygladalo Pajero (w koncu tez wersja Dakar ma przod Lancera...)
Pozdroo
Anonymous - 15-09-2008, 11:36
To co mogliby wziasc z Lancera to ten silnik co daje do EVO
KowaliK - 15-09-2008, 16:42
Przód nowego Lancera podoba mi się ale na Outlanderze wygląda mocno średnio. Za bardzo przypomina BMW X5/X6... Wg. mnie to kompletna porażka, wątpię żeby Lancer "na szczudłach" znalazł wielu nowych nabywców (mowa tutaj o podobnym sukcesie jak w wyniku O II). Poza tym,nie za wcześnie na lifting? Outlander na rynku jest od 2006 roku wiec jeszcze jakieś dwa lata do porządnego liftingu no chyba że Mitsubishi wprowadza nową politykę i lifting będzie wprowadzał po dwóch latach.
Ogólnie jestem na NIE.
Robson86 - 15-09-2008, 16:52
To wszystko jest spowodowane chyba tylko tym ze Mitsubishi szuka stylu. Znalazlo go w modelu Lancer i teraz na sile chce powklejac te "przody" (styl przodow) do kazdego modelu marki (od colta zaczynajac...)
Pozdroo
KowaliK - 15-09-2008, 17:08
Robson86 napisał/a: | To wszystko jest spowodowane chyba tylko tym ze Mitsubishi szuka stylu. Znalazlo go w modelu Lancer i teraz na sile chce powklejac te "przody" (styl przodow) do kazdego modelu marki (od colta zaczynajac...)
Pozdroo |
Ale czy oni oczu nie maja? Ten nowy przód Outlandera nijak ma się do całej reszty.. Ehh, żal po prostu. ;P
Btw, a gdzie można zobaczyć Colta z nowym przodem?
Anonymous - 15-09-2008, 17:46
Przodzik podchodzący pod EVO X a co za tym idzie przód evo X bardzo mi się podoba jak on znajdzie się w outku i będzie też tak bojowo wyglądał to jest szansa że znajdą pierwszego chętnego
|
|
|