Forum ogólne - No i stało sie :(
seba77 - 15-09-2008, 11:46 Temat postu: No i stało sie :( Dzisiaj rano wychodze do swojego misiaka i co widze ...wielką sznyte na przedniej masce SZOK, nagla krew mnie zalala,jak mozna cos takiego zrobic jak mozna byc tak p..., po ogledzinach stwierdzilem ze podklad zostal tylko warstwa lakieru zdarta.musze przed zima pomalowac maske i poszukac garażu
Anonymous - 15-09-2008, 12:16
Szczerze współczuję
Niestety nasze Miśki stojące na publicznych parkingach są narażone na częste ataki i złośliwość ludzką.
Ja osobiście to bym wszystkich takich skur******w tępił
Serek - 15-09-2008, 12:25
Mój swego czasu posłużył komuś za trampolinę (nadal jest ślad na masce), oprócz tego wspinali się skacząc na nadkola. Im starsze auto tym mniej szacunku. No chyba że siakiś OLDSKUL Po Golfie I gti pewnie by nie chodzili
Morfi - 15-09-2008, 13:55
Takim to bym rece poucinał wrrr.... To jest poprostu zazdrośc ludzka i tyle.
siwek - 15-09-2008, 17:29
Mi tak samo zrobili jakiś czas temu na drzwiach kierowcy, gruba rysa przez całe drzwi...
Takich.............. ................. ................... ..................... powinno się ...................!!!
TESTER - 16-09-2008, 07:56
Najlepiej było by takiego w mrowisku z czerwonymi mrówami do pala przywiązać w dodatku przy ruchliwej autostradzie by czując co z nim mróweczki robią wiedział jak cierpiało autko gdy go niszczył, że o właścicielu nie wspomnę....
t_a_s - 16-09-2008, 20:45
U nas w mieście to prawie na porządku dziennym, na szczęście nie w mojej okolicy, ale w innej to co jakiś czas słychać, jak banda wyrostków zdemolowała kilka samochodów, potrafią powybijać szyby, zrobić z samochodu trampolinę itp. Nie wiem czemu sprawia im to taką przyjemność.
Ostatnio spalono 4 samochody, ale to ponoć wynik jakiś porachunków.
A najgorsze, że nawet jak się wezwie policję, to zanim przyjadą, to oni się zmyją i na tym koniec. Nawet jak właściciel widzi całą sytuację, to i tak nie wyjdzie, bo jeszcze dostanie, a wskazać się boi, bo mogą mu np mieszkanie podpalić.
Serek - 16-09-2008, 20:46
A co potem? Zemsta na miśku? Jak trafisz na zawziętego to jeszcze podpali czy cuś...widziałem takie akcje na własne oczy. Szkoda gadać. Garaż cza budować
Juiceman - 16-09-2008, 22:26
Broń na śrut albo strzałki usypiające ;]
krzychu - 16-09-2008, 22:37
Broń na śrut to się ładuje wtedy solą kamienna
Krzychu
Anonymous - 17-09-2008, 14:11
U mnie w mieście ktoś miał w weekend zabawę i poprzecinał 8 kół w 5 samochodach.
Poważnie, jak bym zobaczył takich padalców to bym nogi z d**y!!!!!!!!!!!!!
Serek - 17-09-2008, 20:26
Myślałem o tym, znając życie Policja zamiast ukarać sprawców pociągnie... ...mnie do odpowiedzialności za uszkodzenie ciała. Gówniarz nie ma pieniędzy, matka na zasiłku a ojca nie ma w domu. I co? Lypa
|
|
|