To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - No i stało sie :(

seba77 - 15-09-2008, 11:46
Temat postu: No i stało sie :(
Dzisiaj rano wychodze do swojego misiaka i co widze ...wielką sznyte na przedniej masce SZOK, nagla krew mnie zalala,jak mozna cos takiego zrobic jak mozna byc tak p..., :( po ogledzinach stwierdzilem ze podklad zostal tylko warstwa lakieru zdarta.musze przed zima pomalowac maske i poszukac garażu :(
Anonymous - 15-09-2008, 12:16

Szczerze współczuję :(

Niestety nasze Miśki stojące na publicznych parkingach są narażone na częste ataki i złośliwość ludzką.
Ja osobiście to bym wszystkich takich skur******w tępił :evil:

Serek - 15-09-2008, 12:25

Mój swego czasu posłużył komuś za trampolinę (nadal jest ślad na masce), oprócz tego wspinali się skacząc na nadkola. :evil: Im starsze auto tym mniej szacunku. No chyba że siakiś OLDSKUL :D Po Golfie I gti pewnie by nie chodzili :lol:
Morfi - 15-09-2008, 13:55

Takim to bym rece poucinał wrrr.... To jest poprostu zazdrośc ludzka i tyle. :)
siwek - 15-09-2008, 17:29

Mi tak samo zrobili jakiś czas temu na drzwiach kierowcy, gruba rysa przez całe drzwi...

Takich.............. ................. ................... ..................... powinno się ...................!!!

TESTER - 16-09-2008, 07:56

Najlepiej było by takiego w mrowisku z czerwonymi mrówami do pala przywiązać w dodatku przy ruchliwej autostradzie by czując co z nim mróweczki robią wiedział jak cierpiało autko gdy go niszczył, że o właścicielu nie wspomnę.... :!: :!: :!:
t_a_s - 16-09-2008, 20:45

U nas w mieście to prawie na porządku dziennym, na szczęście nie w mojej okolicy, ale w innej to co jakiś czas słychać, jak banda wyrostków zdemolowała kilka samochodów, potrafią powybijać szyby, zrobić z samochodu trampolinę itp. Nie wiem czemu sprawia im to taką przyjemność.

Ostatnio spalono 4 samochody, ale to ponoć wynik jakiś porachunków.
A najgorsze, że nawet jak się wezwie policję, to zanim przyjadą, to oni się zmyją i na tym koniec. Nawet jak właściciel widzi całą sytuację, to i tak nie wyjdzie, bo jeszcze dostanie, a wskazać się boi, bo mogą mu np mieszkanie podpalić.

Serek - 16-09-2008, 20:46

A co potem? Zemsta na miśku? Jak trafisz na zawziętego to jeszcze podpali czy cuś...widziałem takie akcje na własne oczy. Szkoda gadać. Garaż cza budować :D
Juiceman - 16-09-2008, 22:26

Broń na śrut ;) albo strzałki usypiające ;]
krzychu - 16-09-2008, 22:37

Broń na śrut to się ładuje wtedy solą kamienna ;)

Krzychu

Anonymous - 17-09-2008, 14:11

U mnie w mieście ktoś miał w weekend zabawę i poprzecinał 8 kół w 5 samochodach.
Poważnie, jak bym zobaczył takich padalców to bym nogi z d**y!!!!!!!!!!!!!

Serek - 17-09-2008, 20:26

Myślałem o tym, znając życie Policja zamiast ukarać sprawców pociągnie... :D ...mnie do odpowiedzialności za uszkodzenie ciała. Gówniarz nie ma pieniędzy, matka na zasiłku a ojca nie ma w domu. I co? Lypa :wink: