To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - Dywaniki do E3xA

Makos - 18-09-2008, 15:41
Temat postu: Dywaniki do E3xA
Pytanie wydaje się może trywialne, ale czy możecie mi powiedzieć, skąd wzięliście dywaniki do swoich Miśków? Zakładam oczywiście, że macie dywaniki :D Poszukiwania na Allegro, Google itp. przyniosły mizerny efekt, mówimy tutaj oczywiście o dywanikach dedykowanych do E3xA. O ile do nowszych generacji nie ma problemu, to starsze wydają się być raczej nieosiągalne (nieprodukowane?). A może macie jakieś uniwersalne lub pasują od innego modelu? Zbliża się pora jesienno-zimowa, a co za tym idzie do wnętrza auta będzie wnosić się ogromne ilości wody, więc temat robi się coraz bardziej palący :D Chodziłoby mi raczej o gumowe, welur nasiąka i będzie trzymać wilgoć :roll:
Krzyzak - 18-09-2008, 21:09

Kupilem w Geant w 2000 r - gumowe, uniwersalne. Takie lepszej jakosci - nie smierdza, nie dziurawia sie itp. Kosztowaly 80 zl i mam je do dzis. Szara guma z czerwona obwodka.
Musialem tylko lekko dociac w miejscu otwieraczki baku i bagaznika.

siudii - 11-11-2008, 18:18

Ja przeszukałem całe alledrogo oraz okoliczne sklepy i nic do mojego E33A nie mają. Zmierzyłem sobie misia pojechałem do jakiegoś hipersklepu (bodajże carrefour) i dopasowałem jakieś uniwersalne.
Niestety taki nasz los, posiadaczy E3xA, że strasznie ciężko o akcesoria tuningowe typu dywaniki do naszych samochodów.

Makos - 11-11-2008, 21:06

Zapomniałem napisać... :oops: Misio już ma dywaniki :P Pojechałem do FeuVert i kupiłem gumowe dedykowane do Carismy, pasują prawie idealnie, lekko się marszczą przednie ale nie na tyle, żeby to przeszkadzało. Tylne natomiast weszły idealnie. Koszt 63zł za komplet 4szt. :)