[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Fotele z Protona 300 do Colta CA0-realne?
Anonymous - 19-09-2008, 21:31 Temat postu: [CAxA] Fotele z Protona 300 do Colta CA0-realne? Witam! Czy ktoś z Was wie może, czy fotele z Protona 300 podejdą do Colta CA0? Proton ma takie fajne z Recaro, a w Colcie są...szare i nijak mi do tego auta nie pasują. Przy okazji-czy podejdzie tylna kanapa i może ten środkowy tunel z ręcznym i podłokietnikiem? Bo Proton ma to czarne i to mi się podoba.
Chodzi mi o fotele z wersji GTI, bo zwykłe wersje też są szare...
Anonymous - 19-09-2008, 22:50 Temat postu: fotele Dowiedz sie czy proton ma tą samą płyte podłogową jesli tak to nie ma żadnego problemu.
Hubeeert - 19-09-2008, 22:53
4g63colt napisał/a: | Dowiedz sie czy proton ma tą samą płyte podłogową jesli tak to nie ma żadnego problemu. | Ma
Anonymous - 20-09-2008, 06:30
Czyli przednie podejdą? Hubeeert dzięki za pomoc. Jeszcze się nad tyną kanapą zastanawiam...chociaż najchętniej to całe wnętrze z Protona bym do Colta przełożył
Hubeeert - 20-09-2008, 08:56
geckon napisał/a: | Czyli przednie podejdą? | Nie wiem. Płyta podłogowa jest ta sama. Ale czy mocowania foteli tez są takie same musisz sam sprawdzić.
mirc23 - 20-09-2008, 12:41
geckon napisał/a: | chociaż najchętniej to całe wnętrze z Protona bym do Colta przełożył | powinno pasować, no może poza wiązką od zegarka, i może licznika, ale tak poza tym mocowania deski są identyczne, mocowania foteli i kanapy tez, to samo dotyczy środkowego tunelu, osobiście rozbierałem cały środek i zgodnie z manualem wszystko jest tak samo mocowane,
mkm - 20-09-2008, 14:57
http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
Anonymous - 21-09-2008, 10:48
Czyli z 418 LRS też fotele powinny pasować. Bo deska w nim też szara z tego, co widziałem. Ciekawe wnętrze ma Proton 318 GTI. Chociaż i tam bym coś pozmieniał:P Da radę samemu całą deskę przełożyć? A i pytanie do właścicieli-czy w Protonie materiały nie są czasem gorszej jakości, niż w Mitsu?
mirc23 - 21-09-2008, 11:54
geckon napisał/a: | Da radę samemu całą deskę przełożyć? A i pytanie do właścicieli-czy w Protonie materiały nie są czasem gorszej jakości, niż w Mitsu? |
Deske dasz radę przełożyć ale jak już pisałem mogą być problemy z wiązką, w innym miejscu znajduje się zegarek a chyba i zegary mają w innym miejscu wtyki, więc jak już to moim zdaniem z całą wiązką przekładać deskę, ale z tym będzie wiecej roboty. A co do materiałów napewno nie są gorszej jakości u mnie jest niebieskawy welur a i obiciadeski i cała reszta można powiedzieć identycznie jak w Mitsu
|
|
|