Tuning - Czy moge założyć te żarówki?
Anonymous - 20-09-2008, 15:43 Temat postu: Czy moge założyć te żarówki? Witam wszystkich mam pytanko czy mogę założyćOto te żarówki Mam podstawowe lampy (zwykłe)
Chodzi oto czy coś w tym rodzaju mogę założyć do colta bo czytałem to jest napisane że one wyglądają jak xenony.
I czy bez przerubek mogę założyć bez żadnej obawy te żaróweczki?
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
Krzyzak - 20-09-2008, 16:41
szczerze to syf a nie zarowki
jak chcesz tego typu swiecace zarowki to bierz sprawdzonych firm - philips, osram, tungsram
londolut - 20-09-2008, 17:05
sunia napisał/a: | czy mogę założyćOto te żarówki | Założyć możesz, pytanie czy będziesz oślepiać wszystkich z naprzeciwka czy nie będziesz nic widział bo będą świecić jak im się podoba.
czekoladka_1981 - 20-09-2008, 18:00
sunia napisał/a: | Chodzi oto czy coś w tym rodzaju mogę założyć do colta |
Możesz założyć np. te:
http://allegro.pl/show_it...2+wys%C5%82any.
rezon - 20-09-2008, 21:26
i jeszcze mogę polecić Philips GT150, Blue Vision. Ale jak jeździsz nocą - to nigdy żarówek typu ZENON.
seir - 30-09-2008, 01:42
rezon napisał/a: | Blue Vision. |
Potwierdzam. Phillips świetny, naprawdę fajne światło, sięga dalej niż śmieszne, zielonkawe światełka od poprzedniego właściciela. Trochę drogie - 130zł za 2x mijania i 2x postojowe. Mijania standard - zółte, postojowe oczyszczają światło na lekki błękit.
kamilo130 - 11-04-2012, 19:54
Witam,mozecie mi pomoc chce kupic jakies zarowki z jakams fajna niebieska poswiata myslałem o osram cool blue ale nie wiem macie jakies sprawdzone i fajne ?? i jak by ktos miał zdjecie jak swieca było by fajnie pozdrawiam
bartezr - 11-04-2012, 20:57
szczerze ci powiem ze sam osobiscie przetestowalem chyba z 10 kompletow zarowek mijania, wiekszosc znanych marek i kilka tanich ale werdykt mam jeden.. wszystkie wytrzymaly srednio 4 tygodnie ale jesli chodzi o efekt wizualny i jakosc swiecenia polecam Philips blue vision..
wczesniej byly tez philips night vision ale juz ich nie ma w sprzedazy, a szkoda bo byly najlepsze
kamilo130 - 11-04-2012, 21:22
Miałem osram night braker czy jakos tak i byłem bardzo zadowolony wytrzymały rok z małym chakiem juz nie pamietam dokładnie ale rok napewno ale teraz szukam z niebieska poswiata a nie masz zdjec jak ich swiatło wyglada??:D
bartezr - 11-04-2012, 21:34
zdjec niestety nie mam ale swiecily tak jak bys chcial czyli biel z niebieska poswiata. napewno bedziesz zadowolony
Misiek :) - 17-04-2012, 11:37
bosma extreme white
Ja mam takie żarówki i świecą bardzo fajnie.
Jak masz żółtą postojówke (np zwykłą żarówkę) to klosz świeci zwykłym kolorem, a jak włożysz zimną biel (np led) w postojowe to efekt masz czysty xenon (taki odcień jak seryjny)
na postojówkach mam postojowe a przeciwmgłowe w zderzaku extreme white bosmy
One mają homolagcję E więc są w 100% legalne
bartezr - 17-04-2012, 13:17
No wygląd fajny tylko pytanie jak one oświetlaja drogę
Misiek :) - 17-04-2012, 13:54
W nocy bardzo dobrze. W zimę dobrze, w porównaniu do innych z zimnym światłem w czasie deszczu nie odstaje oświetlaniem. Lepiej świecą od zwykłych
|
|
|